ممنون و اما مسئله بعدی شما سی پی یو رو تایید می کنید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پردازنده بدک نیست اما برای شروع.
پیشنهاد میکنم از پردازنده های سری Xeon استفاده کنید.
مانند: E3-1230
آقایون ما به دلیل مختلف که مهمترین abuse های زیاد دیتاسنتر ovh باشه بی خیال ovh شدیم
و ز اونجایی که آمریکا پنگیش به ایران دو برابر اروپا هست بی خیال آمریکا هم شدیم
و در نهایت از آلمان خرید کردیم
با این مشخصات
Intel Core i7 965
Ram : 12GB
4.5TB H.D.D
حالا یکم سوال پیش آمد
طبق نظریات ما میخوایم که روی سرور درخواست نصب Wmvare بدیم که بعدش یک سرور مجازی با قدرت سرور اصلی بسازیم
به 2 دلیل
هزینه کمتر در لیسانس سی پنل
منتظر نماندن برای ریست و ... سرور از طرف دیتاسنتر ( دیگه خودمون می تونیم اکی کنیم کارها رو با مجازی ساز )
به نظر شما این کار خوبه یا مستقیم درخواست نصب centeos بدیم ؟
و مورد بعدی کانفیگ کار سی پنل خوب اگر سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
کلود لینوکس بهتر جواب گرفتید یا لینوکس ؟
پ.ن :
کانفیگ رو انجام میدیم ، کلا استفاده از خود سرور بهتره تا VMWare ولی برای هزینه کمتر لایسنس بهتره۱
خب دوستان نظراتشون رو دادن ، جسارتا خدمتتون عرض میکنم که :
زیاد به پینگ حساس نباشید ، این که بالا باشه یا پایین به کیفیت شبکه دیتاسنتر مربوطه و موقعیت مکانی . که اگه از DC های معتبر و شناخته شده سرور بگیرید پینگ خوبی هم خواهید داشت .
سرور برای میزبانی ، اگر SSD میگیرید که چه بهتر . ولی اگر هارد SSD نیست ، سعی کنید از هارد های برند معتبر مثل وسترن دیجیتال و با دور بالا ( 7200 RPM ) استفاده کنید .
اگه فقط واسه میزبانی هست ، بهتره روی سرور فقط CentOs نصب کنید یا کلود لینوکس . چون همین مجازی ساز هم برای خودش مقداری از منابع رو مصرف میکنه .
برای هاستینگ بهتره از جایی سرور تهیه کنید که زیاد حساس نباشه . دیتا سنتر های هلندی رو هم روش فکر کنید . کمی گرون در میاد اما در عوض کیفیت خوبی دارن و مشکلی از بابت ابیوز و ... نیست .
وب سرور nginx+apache با کانفیگ درست با توجه به سخت افزار سرور خیلی کمک میکنه به پایداری و سرعت لود سایت ها .
اینا تجربه بود . قطعا دانش من در این مورد کم هست ولی تا جایی که میتونستم گفتم .
موفق باشید (:|