پاسخ : فشار بسیار بالا به سرور و مصرف منابع
قبلا ماهی 800 میدادم الان شده 1700 .
مشخصات کامل سرور رو من به اون صورت ندارم .
فقط به من گفتن 48 هسته ایه و 48 گیگ رم داره و 120 گیگ هارد اس اس دی و 1 ترابایت هاست ساتا از سرور یس آپ .
مسئولیت منیج کامل سرور بر عهده ی هاستینگه چون من از سرور و مدیریت اون چیزی نمیدونم .
فقط به من یه دسترسی به whm دادند که چیز خاصی نداره و البته یه قسمت داره که مشخصات سرور رو هم نوشته که همین رو هم توی سی پنل داشتم و فقط ریبوتش به کار میاد .
دوست عزیز سی پی یو هایی که روی سرور شما هست amd هستند که خب ضعیف تر
از intel هستند پس نباید انتظار داشت خیلی خوب عمل کنند اما خب کانفیگ هم تاثیر بسیاری
داره توی سرعت اما از این ها هم بگذریم قالبی هم که استفاده میکنید تاثیر داره توی سرعت در
کل فکر نمیکنم خیلی لود سرور ها بالاس با توجه به نوع سی پی یو ها
میشه نام شرکت کلاه برداری که دارن به شما سرویس میدن رو توی پیغام خصوصی بودنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MF-BAN
میشه نام شرکت کلاه برداری که دارن به شما سرویس میدن رو توی پیغام خصوصی بودنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:72:
دوست عزیز کلاه بردار چیه اول یه نگاه به قیمت سرور ها بندازید بعدشم پول منیج سرور نیز هست کلاهبرداری در کار نیست
البته با توجه به پولی که میدند میشه سرور های مناسب تری نیز پیدا کرد
به دودلیل کلاه بردارن سرور هیچکدوم از دوستان بازار که من می شناسم 48 هسته نداره یا مگر اینکه تعداد ترید رو در هسته ضرب کرده باشن!
بعدشم سرور 48 هسته ,واقعی داره این قیمت نیست بعدشم برای یک سرور 6 7 8هسته ای این قیمت گرون هست بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MF-BAN
بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
اصلا و اصلا منطقتون جالب نبود و نیست و امیدوارم تجدید نظری در تایپ کردن هاتون و ارسال نظر در این سایت داشته باشید
دوست عزیز این کسی که من ازشون سرور دارم ، چندین ساله که دارم باهاشون کار میکنم و هیچگونه سابقه ی بدی تا با حال من ازشون نشنیدم و خیلی های دیگه هم تاییدشون میکنند .
در مورد کانفیگ و منیج هم مطمئنا جزو حرفه ای های ایران هستند .
اینکه دوستان شما سرور 48 هسته ای ندارند که دلیلی نمیشه که کس دیگه ای نداشته باشه!
خودتون میتونید سرورهای yesup رو بررسی کنید و می بینید که همچین سرورهایی رو ارئه میدند .
دوستان از کجا میشه فهمید که سرور ارائه شده با کانفیگی که گفتند مطابقت داره و واقعا این سرور رو برای من تهیه کردند؟
دوستان بنده سایت ایشون رو میشناسم
از چیزهایی که میشه گفت اینه که دیتابیس ویبولتین ایشون هم تا حدودی معیوبه و متاسفانه مدیر فنی درست حسابی برای مدیریت و بهینه سازی سایت نداشتن که به وضعیت فشارهای بر روی سرور و ... رسیدگی کنه
و مشکل بعدی آنلاین همزمانی که ایشون دارند زیاده تقریبا میشه گفت
آقای جوشنی مسئله ای که باید بهش توجه بشه اپتیمایز کردن sql و config صحیح سرور بسیار تاثیر گذار خواهد بود
در هر صورت من بهتون پیشنهادی میدم
از لحاظ دانش فنی من nginxweb رو بسیار قبول دارم . دارید ماهی 1 ملیون و 700 هزینه می کنید طبق نوشته خودتون در صورتی که سایت شما یک سرور 16 گیگ رم و سی پی یو 8 هسته ای هم می تونه براش کافی باشه با هزینه ماهانه نهایتا 500 تومان با پرت قوی
یه 70 تا 100 هزار تومان همون اول هزینه کانفیگ صحیح رو به یوزر nginxweb پرداخت کنید باور کنید نتایج خوبش رو می بینید
همچنین اینکه هزینه سرور بسیار کم میشه برای شما
همچنین اگر سرور رو مسئولین هاست دل براتون گرفتن باید بدونید که یه جورایی میشه گفت دارند هزینه معروف بودنشون رو هم ازتون می گیرند ( البته اگر اینطوری باشه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MF-BAN
به دودلیل کلاه بردارن سرور هیچکدوم از دوستان بازار که من می شناسم 48 هسته نداره یا مگر اینکه تعداد ترید رو در هسته ضرب کرده باشن!
بعدشم سرور 48 هسته ,واقعی داره این قیمت نیست بعدشم برای یک سرور 6 7 8هسته ای این قیمت گرون هست بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
خواهشن تجدید نظر بکنید چون سرور از یس آپ هست و به خاطر کیفیت پورت قیمت بالاس و سرور دارای 24 هسته ی واقعی میباشد و قیمت این نوع سی پی یو پایین می باشد
درضمن اینجا انجمن آموزشیه و من به هر کسی که چیزی نمی دونه جواب میدم!!!
نقل قول:
بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
اینجا یه فرومه و هرکی هرچی بخاد میگه
اگه ناراحتی پخ بده که فقط خودش جواب بده