پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دوست عزیز نزدیک به 24 ساعت هست که ازپرداخت فاکتور شماره 1 میگزره و شما هنوز سرور رو به ا تحویل ندادی !
اگر تا 3 ساعت آینده نمیتونی تحویل بدی لطف کنید وجه رو برگشت بدید ! دیگه بیشتر از این برای بنده صبر کردن مقدور نیست !
سلا.بابت تاخیر متاسفیم تعداد سفارشات بالا بود.سرور شما تحویل داده شد.یک عدد آی پی هدیه هم جهت معذرت خواهی تاخیر تحویل داده شد.موفق باشید
دوستان پنل ریستارت,روشن ,خاموش و همچنین پنل نصب کنترل پنل توسط خودتان با یک کلیک اضافه شد.(یعنی خودتون میتونین ه کلیک بزنین سیستم عاملتونو حذف کنین و اونو دوباره با یه کلیک دیگه نصب کنین)
debian هم روی رم 256 نصب می کنی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
debian هم روی رم 256 نصب می کنی ؟
سلام.متاسفانه پشتیبانی نرم افزاریمون فقط تا حد نصب سیستم عامل هست.دیگه پشتیبانی نرم افزاری نداریم.درضمن شما ک بلد نیستین چیزی نصب کنین روی سرور بهتره از هاست استفاده کنین.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.متاسفانه پشتیبانی نرم افزاریمون فقط تا حد نصب سیستم عامل هست.دیگه پشتیبانی نرم افزاری نداریم.درضمن شما ک بلد نیستین چیزی نصب کنین روی سرور بهتره از هاست استفاده کنین.موفق باشید
دوست من شما سوال بنده رو دیدی ؟
گفتم نصب می کنید ؟ چون پست اول اسمش نیست گفتم نصب می کنید یا امکان نصب داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
دوست من شما سوال بنده رو دیدی ؟
گفتم نصب می کنید ؟ چون پست اول اسمش نیست گفتم نصب می کنید یا امکان نصب داره .
سلام.ببخشید سوالتونو کامل نخوندم.خیر نصب نداریم.فقط اونایی ک اسمشون برده شد نصب میشن.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
512 چقدر پهنای باند داره و پهنا هر 10 گیگ چند؟ سیپیو چقدر دتیکید هست؟ (اختصاصی)
متاسفانه دوست گرامی رم 512 موجود نیست.سرور جدید ک خریداری شد سرور جدید دارای رم ها 128-256-512-768 میشه.موفق باشید
5 سرور دیگه هم تحویل داده شد
ظرفیت سرور رو به اتمامه.به زودی سرور جدید خریداری میشه
موفق باشید
دوستان سرور جدید خریداری شد با همون مشخصات.کسانی ک رم 512 میخواستند اعلام کنند همینجا.قیمت 20000 تومان
موفق باشید
رم 512 میخوام موجود هست ؟
و ایتکه تحویل چقدر طول میکشه ؟