پاسخ : فروش سرور مجازی از کشور انگلستان # شروع قیمت از دوازده هزار تومان # SmartVPS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
سلام ،
آی پی سرور رو لطف می کنید بدید؟
سلام
جهت تست و پینگ؟
ارسال شد.
پاسخ : فروش سرور مجازی از کشور انگلستان # شروع قیمت از دوازده هزار تومان # SmartVPS
سلام ،
همین الان سفارش دادم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
سلام ،
همین الان سفارش دادم.
سلام وقت بخیر
مشخصات براتون تیکت شد و داخل سرویس هاتون هم اضافه شد.
موفق باشید
پینوشت : دوستانی که امشب سفارش ارسال میکنن اگر تاخیری توی دریافت سفارش داشتند عذرخواهی بنده رو پذیرا باشند یه مسافرت چند ساعته به خارج از شهر دارم.
سلام میتونم سوال کنم چه دیتاسنتر کار میکنید شما ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
سلام میتونم سوال کنم چه دیتاسنتر کار میکنید شما ؟
سلام خواهش میکنم
رد استیشن
با سلام
دو سفارش دیگه تحویل داده شد.
دوستانی که سوال در مورد کانفیگ سرویس های خودشون دارند داخل پرتال تیکت باز کنند راهنمائیشون میکنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SmartService
سلام
1- پهنای باند محدودیتی اعمال نشده
2- در صورتی که برای سرویس ابیوز ارسال بشه باید رسیدگی بشه {راهکار داریم برای جلوگیری}
3- متاسفانه امکان استفاده جهت ارسال ایمیل به صورت انبوه نیست.
1 - یعنی پهنای باند Unmetered هست ؟
2 - چه راهکاری ؟ ( البته فقط برای افزایش ratio استفاده میشه و فایل ها پابلیک نیست )
3 - نگفتم ارسال انبوه . حداکثر در هر ساعت 140 تا 160 تا ایمیل میره . این هم مال وقتی هست که سایت شلوغ بشه . اما این ارسال به صورت 24 ساعته است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
1 - یعنی پهنای باند Unmetered هست ؟
2 - چه راهکاری ؟ ( البته فقط برای افزایش ratio استفاده میشه و فایل ها پابلیک نیست )
3 - نگفتم ارسال انبوه . حداکثر در هر ساعت 140 تا 160 تا ایمیل میره . این هم مال وقتی هست که سایت شلوغ بشه . اما این ارسال به صورت 24 ساعته است .
1- بلی
2- براتون آی پی رو تعویض میکنیم به صورت رایگان
3- فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه.
سلام
دو سرویس تحویل داده شد، فروش ادامه دارد همچنان.
این قیمت ها تا کی به این میزان میمونن ؟