خوب اینقدر پایین نیست عزیز که
ماله ما هم
نمایش نسخه قابل چاپ
بره سرور ویندوز کم نیست؟؟نقل قول:
فروش سرور مجازی ویندوز با رم 256 و هارد 30 گیگ با پهنای 400 گیگ
دیتاسنتر سافت لایر قیمت ماهیانه = 16000 تومان
بقیه لطفا نظر بدن...
تا آنجا که من میدونم گیگا خیلی سخت گیره.. حالا شما میگید برای رپیدلچ هم میشه استفاده کرد.. خوب این 250 گیگ رو مثلا فیلم یا هر چیزی بزاریم مشکلی یعنی پیش نمیاد؟ من رو یک سرور خیلی قدرتمند 60 گیگ هاست دارم که توش فیلم آپلود میکردم پدر سرور در آمد. هر دقیقه 10 گیگ دانلود داشت. خوب الان این 250 گیگ رو ما فیلم بزاریم.. تازه لچ هم روش. یعنی اصلا سرور طوریش نمیشه؟ پهنای باند نامحدود هم که هست. خوبیش اینه حالا سرور خصوصی هم نیست. vps جونش بالا میاد که. به غیر اینا یک نرم افزاری چیزی بزاریم کپی رایت دار کلی هم جریمه میبره میگه پول بده بازش کنیم!!
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
شما میگید برای دانلود هست این هاست.آیا تضمین میکنید به سرور فشار نیاد و ساپسنت نشه؟ یا جریمه نبرند و حرفی نزنند؟
سلام .
ما به دیتا سنتر هم گفتیم تا اونجایی که گفتند اگر بین کاربران فارسی ( ایرانی ) باشه مشکلی نداره !
در مورد اینکه سرور می کشه یا نه یه ضرب المثل خیلی خوب داریم که می گه :
هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری !!!
مسلما به سرور فشار می یاد ولی سرور می کشه شما نگران نباش دو.ست عزیز
سرور کل قدرتش رو به شما نمی ده ! وی پی اس هست نه کل سرور !
پهنای باند رو دیتا سنتر می گه نامحدود ! اگر مشکلی با این قضیه دارید جوابگوش من نیستم گیگا هست !
کپی رایت رو باید رعایت کرد ! هم نباید رعایت کرد ! ( رعایت کردندش اگر سایتتون کاربرای بیرون ایران یا بهتر بگم خارجی داره ! )
وی پی اس تون رو تنضیم کنید که اگر کاربر 2 گیگ رم و کل قدرت تتون رو کشید ساسپیدش نکنه ... مشکلی پیش نمی یاد !
اگر سوال دیگر ی هست در خدمتیم
با تشکر
یعنی باید فقط محدود کنیم به کشور ایران؟ خوب سایت جهانی هست هر کسی میتونه بیاد..اولین باره میشنوم میگن به ایران مشکلی نداره..گیگا وقتی گرو هشت نهش میشه پدر صاحب طرف رو در میاره.. خسارت هم میگیره.نقل قول:
ما به دیتا سنتر هم گفتیم تا اونجایی که گفتند اگر بین کاربران فارسی ( ایرانی ) باشه مشکلی نداره !
مگر به اسم نامحدود نمیفروشید؟ وقتی شما دارید میفروشید طرف حساب ما شمایید.نه گیگا! در ضمن 250 گیگ رو خوب مشخصه پر بشه ماهانه بالای 10 ترابایت دانلود داره. من یک هاست 50 گیگ رو ماهانه 2 ترابایت دانلودی دارم. اینو بگیرم که دیگر هیچ..بهتر نبود اول اطلاعات رو دقیق میگرفتید بعد اقدام به فروش میکردید؟نقل قول:
پهنای باند رو دیتا سنتر می گه نامحدود ! اگر مشکلی با این قضیه دارید جوابگوش من نیستم گیگا هست !
دوست عزیز حرفتون بیشتر شوخی هست تا جدی..خوب نمیشه که کاربر رو فقط ایرانی کنیم.. سایت جهانی هست از همه جا میان.. گیگا واقعا سخت گیره.حتی موردهایی بوده با یک حرف خسارت میخوان..اگر مشکلی پیش بیاد آیا شما خسارت رو میدید یا بازم میگید به شما ربطی نداره و جوابگو خودمونیم؟نقل قول:
کپی رایت رو باید رعایت کرد ! هم نباید رعایت کرد ! ( رعایت کردندش اگر سایتتون کاربرای بیرون ایران یا بهتر بگم خارجی داره ! )
سلام .
در مورد اینکه سرور می کشه یا نه یه ضرب المثل خیلی خوب داریم که می گه :
هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری !!!
مسلما به سرور فشار می یاد ولی سرور می کشه شما نگران نباش دو.ست عزیز
سرور کل قدرتش رو به شما نمی ده ! وی پی اس هست نه کل سرور !
وی پی اس تون رو تنضیم کنید که اگر کاربر 2 گیگ رم و کل قدرت تتون رو کشید ساسپیدش نکنه ... مشکلی پیش نمی یاد !
اگر سوال دیگر ی هست در خدمتیم
با تشکر
یکی بگه چه اتفاقی افتاد؟ دوبار جواب تاپیک بالا رو دادند؟:106:
!!!!
در مورد جواب دوست مون " delta " :
1. بله . شما فکر می کنید چند در صد سایت های شما ( 100% به زبان فارسی هستند ) کاربران خارجی و غیر زبان فارسی بازدید می کنند که نگران اون مورد باید باشید ؟
2. با شوخی گفتیم که نامحدود وجود ندارد. ولی یعنی حداکثر 100mbps رو می می تونید مصرف کنید ! شکی در نامحدود نکنید . ! اطلاعات ما دقیق هست شما یه بار کامل در مورد پهنای باند گیگا تحقیق کنید !
3. سایت شما به زبان فارسی هست ؟ کاربرای شما خارج از کشور و افراد غیر فارسی هستند ( خوب حتما راست می گید !!! حتما مدیر مایکروسافت می یاد سایت شما رو می بینه و آمارتون رو می ده به دیتا سنتر و دیتا سنتر هم شما رو توبیخ می کنه )
در مورد خسارت هم دیتا سنتر با این تعهدادش هیچ وقت سرور رو نمی بنده ! حالا بیاو دنبال خسارت بگرد !
سوال دیگری باشه در خدمتیم !
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
!!!!
در مورد جواب دوست مون " delta " :
1. بله . شما فکر می کنید چند در صد سایت های شما ( 100% به زبان فارسی هستند ) کاربران خارجی و غیر زبان فارسی بازدید می کنند که نگران اون مورد باید باشید ؟
2. با شوخی گفتیم که نامحدود وجود ندارد. ولی یعنی حداکثر 100mbps رو می می تونید مصرف کنید ! شکی در نامحدود نکنید . ! اطلاعات ما دقیق هست شما یه بار کامل در مورد پهنای باند گیگا تحقیق کنید !
3. سایت شما به زبان فارسی هست ؟ کاربرای شما خارج از کشور و افراد غیر فارسی هستند ( خوب حتما راست می گید !!! حتما مدیر مایکروسافت می یاد سایت شما رو می بینه و آمارتون رو می ده به دیتا سنتر و دیتا سنتر هم شما رو توبیخ می کنه )
در مورد خسارت هم دیتا سنتر با این تعهدادش هیچ وقت سرور رو نمی بنده ! حالا بیاو دنبال خسارت بگرد !
سوال دیگری باشه در خدمتیم !
سایت ما به زبان فارسی هست و از همه کشورها هم بازدید داریم. حدود 15 درصد هم اتفاقا آلمانی هستند. در ضمن از رو هوا نیاوردم که گفتم.. 2 بار قبلنا هاست مارو بستند و حتی پاکش کردند بدون اطلاع..(رجوع به 300 مطلب اول سایتمون) میبینید لینکاش پاک شده.بار دوم هم خسارت خواستند برای گزاشتن نرم افزار فتوشاپ در هاست و گفتند یا جریمه 600 دلاری میدی یا هاستت رو پاک میکنیم که خوب آن زمان سایت زیاد بازدید نداشت و من 600 دلار نداشتم بدم.هاست رو بدون چون و چرا پاک کردند..نقل قول:
شما وقتی هاست میفروشی عزیز جهانی هست.نمیتونی از رو فکرت بگی مدیر مایکروسافت میخواد بیاد سایتت.. از کجا میدونی شایدم آمده و رفت؟ 250 گیگ رو یک سایت تازه کار که بازدید 10 نفر داره و از ایران هستند زیاد به کارش نمیاد. به درد سایتهایی میخوره که بازدیدشون جهانی هست..هاست وارز و غیر وارز برای همین گیر دادنها هست.. اگر این مطالب رو گفتم چون از سختگیری های گیگا خبر دارم که میگم.. به هر حال موفق باشید