پاسخ : درخواست سیم کارت از مالزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
خیر، بنده تو فری لنسر کار می کردم، جدیداً تمام اکانتهای ایرانی ها بسته شده، برای وریفای اینکه شما در کشور مالزی هستید، نیاز به یه خط دارید که بتونید به صورت پیامکی وریفای کنید. حتی اگر کسی بتونه این وریفای رو برام انجام بده، دیگه نیازی به خود خط هم ندارم.
سایت هایی هست که سیم کارت مجازی رایگان میده
https://www.stickynumber.com/
پاسخ : درخواست سیم کارت از مالزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
سلام دوستان. من سیم کارت از مالزی لازم دارم. تعداد هم میخوام اگه امکانش رو دارید قیمت بدید یا اگه میدونید کجا میشه خرید ممنون میشم بهم بگید.
با سلام دوست عزیز اگر قطعی میخواهید مشکلی نیست به هر تعداد خواستید در کمترین زمان و بهترین قیمت میتونیم براتون تهیه کنیم اما باید حتما قطعی باشد.
با آیدی من در تماس باشید : hossein3439@yahoo.com
Re: درخواست سیم کارت از مالزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
امتحان کردم عزیز به درد نمیخوره
پاسخ : Re: درخواست سیم کارت از مالزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
حتما دوست عزیز.
ای دی را ادد کن دوست عزیز اگه موافق هستی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
امتحان کردم عزیز به درد نمیخوره
آره منم امتحان کردم، نمی تونی پیامک بزنی. فقط voice هست. اونم معلوم نیس دلیلش چیه که داره رایگان این کار رو انجام میده... یکم مشکوکه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
آره منم امتحان کردم، نمی تونی پیامک بزنی. فقط voice هست. اونم معلوم نیس دلیلش چیه که داره رایگان این کار رو انجام میده... یکم مشکوکه.
چه جالب من که حتی voice هم ندارم! من رو شماره ایرانسلم دایورت کردم شما رو شماره چی دایورت کردی?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
چه جالب من که حتی voice هم ندارم! من رو شماره ایرانسلم دایورت کردم شما رو شماره چی دایورت کردی?
من هم روی ایرانسل دایورت کردم، اینکه میگم وویس داره، منظورم نبود که تست کردم، (تست نکردم) میخواستم بگم که اصلاً پیامک جزء خدمات سایت نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
من هم روی ایرانسل دایورت کردم، اینکه میگم وویس داره، منظورم نبود که تست کردم، (تست نکردم) میخواستم بگم که اصلاً پیامک جزء خدمات سایت نیست.
اووکی ... کلا voice هم نداره:)