واسه من که خوب بوده البته پشتیبانیشون بده ولی کیفیت سروشون برای من خوب بوده و هیچ مشکلی نداشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه من که خوب بوده البته پشتیبانیشون بده ولی کیفیت سروشون برای من خوب بوده و هیچ مشکلی نداشتم
متاسفانه من هم یک بار قول قیمت پایینشون رو خوردم و دوبرابر اون قیمت ضرر دادم ...
خرید کنید ولی ساپورت ضعیف هست
خوب شد ما یک مسافرت رفتیم بعد ۶ماه
مشکل ساپورت بود تا به امروز
خدارو شکر تا فردا برمیگردم و این جواب همه دوستانی که در خقما لطف داشتند داده میشه
جالبه واسم یوزر قبل اینکه تیکت بده اینجا مشکلشو میگه
شماره تماس هم توی سایت گزاشته شد تا دیگه بهونه ای نباشه
دوستانی که مشکل دارند میتونند درخواست کنسول بدند تا خودشون مشکلشون رو ببینند
به تمامی مشتری هاییکه توی این چند روز هم باما راه اومدند و صبور بودند ۲هفته بهشون رایگان میدم تا باقی دوستان هم راه ساپورت رو یاد بگیرند :x
بیشتر فعالیتم توی سایتم هست و اینجا نمیتونم جواب شما رو بدم
درحال حاظر فقط یک سرورمون مشکل داره که ۱۰۰ تا از مشتری ها هم روی اون سرور هستند اون هم مشکل وی ام ویر هست که تا ماه اینده با تعویض سرور برطرف میشه
ممنونم از مدیریت که میزاره اینجا انتقاد کنید والا ما یکبار با مدرک انتقاد کردیم ۲هفته مارو بن کردند ( کلا با بنده فکر کنم لج هستند )
روز خوش
آقای عسگرپور من تا حالا درمورد ساپورت جز تو تیکت هایی که تو سایتتون دادم حرفی نزدم
تمام این مدت هم هر بهانه ای که برای قطع شدن سروراتون ارائه دادین گفتم اشکالی نداره حرف شما قبول...
اما چرا اینجا میاین دروغ تحویل ملت میدین؟؟؟ شما کی به امثال من 2هفته بعد مسافرتتون سرویس رایگان دادین؟؟؟؟؟
سرورتون کاملا شیر و لیمیت شده هست
این موضوع از ریموت هم کاملا واضح میشه فهمید
پشتیبانی هم که جون به سر میکنین تا جواب بدین
پنل ریبوت هم که از روز اول سر جمع 1ماه کامل درست کار نکرده...
قطعی ها هم که دیگه جای خود داره
بهانه تیکت هم نیارین من تمام مسائلی که گفتین رو همیشه رعایت کردم اما شما هم رعایت کردین؟؟؟؟؟؟
به دوستمون هم دیگه پیشنهاد نه که اگه میخواد راحت باشه اکیدا میگم از vpsfars سرور گرفتن = اشتباه محض
این آقا یه کلاهبرداره تاپیک های کلاهبرداریش تو فروم های دیگه هم هست ، تو همین فروم هم چندین تاپیک با شاکی های فراوان زده شده و بعد از چند روز فقط تاپیک ها پاک شدن !
دوستان می خوام یک تاپیک انتقاد درست و حسابی برای ایشون بزنم تا پرونده یوزر ایشون و سایت ایشون برای همیشه بسته بشه
یوزر هایی که شاکی هستند با پیام خصوصی در ارتباط باشن مدارک بدن کامل در تاپیک انتقاد قید کنم مطمین باشید آخرین روز های یوزر ایشون در انجمن هست .
ایشون با بی مسولیتی که دارن خیلی ها رو بدخت کردن .
خیلیا ازش شاکی هستند.تاپیک های فروشش بسته شده و خودش هم بن شده.
اینم تاپیک شکایت اخیر من از این سایت: http://www.webhostingtalk.ir/f7/88683/index3.html
خیلی حواستون جمع باشه. از ما گفتن بود.
یاعلی
از طریق بانک ملت پیگیرش بشید چندتا که شکایت داشته باشه درگاهشو میبندن
چندتا اخطار بش میدم دیدم توجه نداره میرم برا شکایت
عزیزم کیفیت خود سرور ها نسبتا خوب و متوسطه ولی اینجاش بده که پشتیبانی اصلا نداره یعنی اصلا
بعدشم من الان 6 روزه پول تمدید سرورم رو دادم ولی تیکت زدم بعد 2 روز گفتم امکان فعال سازی تا 72 دیگه نیست الان 72 ساعت زیاد تر هم گذشته ولی فعال نشده فک کنم این ماه یه چیزی شده باشه