سلام و خسته نباشید به مدیران و کارکنان payline
چند تا پیشنهاد داشتم
ای کاش میشد هر کسی یک قالب بتونه واسه این طراحی کنه و به دلخواه خودش قرار بده بعد ای کاش میشد دامین دلخواه روی این ست کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشید به مدیران و کارکنان payline
چند تا پیشنهاد داشتم
ای کاش میشد هر کسی یک قالب بتونه واسه این طراحی کنه و به دلخواه خودش قرار بده بعد ای کاش میشد دامین دلخواه روی این ست کرد
من با خوندن این تاپیک فقط امکانات سیستم رو فهمیدم و دو چیز اصلی هنوز برام مشخص نیست
1- نقش ما چیه این وسط ؟
2- نقش شما چیه ؟
البته منظورم از سوال دوم این هست
یکم بیشتر در مورد کارایی که ما باید انجام بدیم توضیح بدید .نقل قول:
- عدم دریافت هرگونه کارمزد بر روی فروشگاه ( پرداخت اصل سود کسب شده بدون کسر هزینه های پنهان و کارمزد )
خیلی عالی هست درگاه پی لاین ولی حیف که به افراد زیر 18 سال پنل نمیدیدمن م17 سالمه و نمی تونم به نام خودم بگیرم و اجبارا با درگاه های دیگه کار میکنیم فعلا
الله
اونجایی که نوشته "شارژ مستقیم و آنی سیم کارت"
چطوری فارسی نوشته ؟
میخوام فارسیش کنم میگه فقط باید حروف انگلیسی باشه که ...:73:
موضوع خیلی ساده هست. شارژ به صورت آنی روی سیم کارت انجام میشه. شما فقط یک فروشگاه فروش کارت شارژ از طریق پنل تون فعال می کنید و
بدون نیاز به هیچ کاری بابت فروش کارت شارژ سود میگیرید. پشتیبانی تراکنش های ناموفق و مشکلات مشتری هاتون رو هم بخش پشتیبانی پی لاین انجام میدن.
افراد زیر 16 سال نمی تونن درگاه بگیرند. شما مشکلی ندارید. مدارک تون رو بفرستید، همکاران مون تایید می کنند.
بسیار عالی، موفق باشین
هنوز باهاش کارنکردم اما کاش بشه با دامین یا سابدامین ست کرد اینطوری عالی تر میشه!
اگر مثل سایتای دیگه یه کد جاوایی چیزی بزارن که ما داخل ایندکس سایتمون بزاریم که روی دامین شخصیمون باشه خیلی بهتر میشه/من قبلا از اتوشارژ داشتم که بهم کد داده بود/اگر شما هم راه بندازین عالی میشه
پست حذف شود!