پاسخ : [■] سرور مجازی با کیفیت و پایداری بالا [■] بهمراه پنل vCenter - منابع اختصاصی - قیمت مناسب
سلام ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aspmaker
Ip رو برای من هم پ.خ کنید لطفاً
IP و Email در حال حاظر داخل بن لیست نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
تو سایت ثبت نام کردم واسه خرید الان نمیشه لوگین کرد ! پسورد هم نمیشه عوض کرد . انگار که بن کرده باشن !!!
مشکلی نیست , ناحیه کاربری - ولت سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
سایت مشکلی پیدا کرده ؟ فقط title برا من میاد
پاسخ : [■] سرور مجازی با کیفیت و پایداری بالا [■] بهمراه پنل vCenter - منابع اختصاصی - قیمت مناسب
تخفیف سی و پنج درصدی ادامه دارد.:53:
Ip رو برای من هم پ.خ کنید
ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
Ip رو برای من هم پ.خ کنید
پاسخگو نیستیم؟
مدارک لازمه را قرار بدید , حتی داخل تاپیک فروش , مشکلی نداره و چه سروی مواردی انجام شده ؟ اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
ایشان تایید نمی شوند و سرویسی از ایشان نگیرید.
بنده از دوستانم گرفتند هر کاری می کنند پاسخگو نیستند و یک سری مواردی هم کارهایی کردند که اینجا اعلام نمی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
پاسخگو نیستیم؟
مدارک لازمه را قرار بدید , حتی داخل تاپیک فروش , مشکلی نداره و چه سروی مواردی انجام شده ؟ اعلام کنید
اقای دانیال تایید میشن و همیشه هم پاسخگو بودن
من تعجب میکنم بعضی از دوستان چرا دوست دارن دیگرانو الکی خراب کنند ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
پاسخگو نیستیم؟
بنده کار آقای گردی رو تایید میکنم یادمه چند بار که سرورمون به مشکل خورده بود تا ساعت یک دو نصف شب با تلفن داشتیم مشکل رو از طریق دیتا سنتر حل میکردیم .
بنده هم عذرخواهی می کنم که اشتباهی صورت گرفت.
موفق باشید
پیشنهاد ویژه:
پلان طلایی 1
■ حافظه رم: 1024 مگابایت
■ قدرت پردازنده: 1000 مگاهرتز - 4 هسته
■ هارد دیسک: 50 گیگابایت
■ پورت: 1 گیگابیت
■ پهنای باند: اندازه گیری نشده
■ قیمت با تخفیف: 19,500 تومان
■ لینک سفارش: http://client.weltvps.com/cart.php?a=add&pid=87
■ کد تخفیف: chicago
والا منم از سرور آلمانشون سرویس دارم خیلی عالیه
تیک هم در سریع ترین زمان جواب می دهند
آقا دانیال این قوی تر هست یا آلمان ؟ آیا فرقی دارند ؟