سلام.
گذشت زمان حدود 48 ساعت مشکل شما را رفع خواهد کرد
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
گذشت زمان حدود 48 ساعت مشکل شما را رفع خواهد کرد
با تشکر
دوست عزیز بیش از یک ماه میشه که حل نشده
کماکان هم دسترسی نداریم
از دوستان و همکاران لطفا چک کنند و نظرشون رو بفرمایند
همون طور که دوستمون بالا گفتن احتمالا 48 ساعت دیگه درست بشه و مشکل از بروز کردن دی ان اس های سرور هاست کننده سایت شما باشه . البته امکانش هم هست که ای پی سرور هاست کننده سایت شما توسط بعضی آی اس پی های ایرانی بلوکه شده باشه که البته امکانش کم هست ولی قبلا این مورد دیده شده !
بیا بالا . . . . . . .
من دو احتمال به نظرم می رسه :
1 - ای پی شما توسط فایروال سرور هاست کننده سایت مسدود شده به مدیر سرور بگید ای پی شما رو از لیست سیاه خارج کنه احتمالا با این کار سایت برای خود شما بالا میاد . در مورد بعضی ها هم که بالا نمی یاد احتمالا به همین دلیل هست . من حدس می زنم مدتی روی سرور هاست کننده سایت شما حملات دی داس صورت گرفته و فایروال سرور بعضی رنج آی پی ها رو بلوکه کرده .
2- بعضی ای اس های ایران رنج ای پی سرور هاست کننده سایت شما رو بلوکه کردن . قبلا همین مورد برای بعضی از کاربرای همین انجمن پیش اومده بود مثلا یادم هست یه زمانی ای اس پی های ایران رنج ای پی دیتا سنتر هتزنتر رو بلوکه کرده بودن !
راه حل شرکت هاست کننده رو موقت تغییر بدید اگر حل شد حدس من درست بوده !
کمی تحقیق کردم به نظرم چند مشکل وجود داره .
سایت گروه بازرگانی علوی روی سرور هاست کننده سایت شما هاست شده این سایت در بلک لیست های جهانی هست ! در MyWOT و SCUMWARE ایندکس شده به عنوان بلک لیست ! آی پی هاست این سایت مانند ای پی هاست سایت شما هست یعنی 173.45.76.125
شرکت هاست کننده parsjoomhost.com با این شرکت تماس بگیرید و موضوع رو تشریح کنید موفق باشید
اگه برای برخی از دوستان باز نمیشه
دلیل اختلال توی اینترنت کشور هست...
فقط ایشون این مشکل رو ندارند...
ساتتون باز هست.... :)