پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
دوستان سرور های سفارش داده شده... تحویل داده شد...
تشکر از پیام های مهر امیز شما....
فروش همچنان ادامه دارد!
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
امروز انتقال رو انجام دادن و خیلی راضی هستم! ایشالا همیشه مثل امروز سریع انجام شه همه کارا
ممنون
من دیروز سرور رو تحویل گرفتم خیلی عالی است سرور
پشتیبانی هم که بی نظیر
ممنونم liveserver
دوستان این شبهه به وجود اومده بود منظور از گارانتی در هر زمان دقیقا چیست؟
دوستان تک تک سرویس های لایو سرور دارای گارانتی بازگشت وجه در هر زمان در طول سرویس میباشد.
فکر میکنم اولین شرکتی هستیم که دست به همچین اقدامی زده باشیم...
تنها دلیل ان هم فقط و فقط این میباشد که به تیم پشتیبانی خود و کیفیت سرویس هایی که ارائه می شود کاملا اعتماد داریم.
با خیال اسوده خرید انتخاب کنید.
لایو سرور
دوستان فروش همچنان ادامه دارد..
موجودی : 20 عدد
علاوه بر تایید 100 % ایشون که همه میشناسن نیازی به گفتن نیست....
میخواستم بپرسم...
سرور مجازی با هارد 2-3 ترا هم قابل تهیه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
علاوه بر تایید 100 % ایشون که همه میشناسن نیازی به گفتن نیست....
میخواستم بپرسم...
سرور مجازی با هارد 2-3 ترا هم قابل تهیه هست؟
بله امکانش هست...
برای اطلاعات بیشتر از طذیق سایت اقدام کنید تا از اخرین قسمت ها شما رو اگاه کنیم.
سلام..
سرورهای جدید بسیار قوی و پر سرعت هست.اپتیم خوبی هم داشته. خسته نباشید.
داداش من یه سرور می خوام که پینگش مصل اون یکی دیگه که اینجا ازش خرید
109 packets transmitted, 103 packets received, 5.5% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 239.548/2951.640/8073.166/1856.607 ms
این نباشه ! که متوسطش ۲۹۵۱ ! سرور رو ده بار اور سل کرده بعد منو سرکار گذاشته می گه نکردم !
اگه با شرط پینگ می دی من از یه سرور ۲گیگی بردارم اگه نه که بسلامت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsp
داداش من یه سرور می خوام که پینگش مصل اون یکی دیگه که اینجا ازش خرید
109 packets transmitted, 103 packets received, 5.5% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 239.548/2951.640/8073.166/1856.607 ms
این نباشه ! که متوسطش ۲۹۵۱ ! سرور رو ده بار اور سل کرده بعد منو سرکار گذاشته می گه نکردم !
اگه با شرط پینگ می دی من از یه سرور ۲گیگی بردارم اگه نه که بسلامت
اولا باید عرض کنم این نکته رو که تمام سرویس های ما دارای گارانتی بازگشت وجه در هر زمان هستند...
بنده کیفیت پینگ و اپتایم رو کاملا گارانتی میکنم...
نظرات مشتریان گویا همه چیز است.