بفرما دوست عزیز
m.parspardzan@yahoo.com
نمایش نسخه قابل چاپ
بفرما دوست عزیز
m.parspardzan@yahoo.com
دوستمون آیدی رو دادن بفرما m.parspardzan@yahoo.com
آپ
آفر های جدید تا فردا قرار داده میشه
سلام
لطفا بگید چطوری دلار رو با این قیمت تهیه میکنید ؟ و اینکه از دوستان کسی سرویس از ایشون دارند ؟
با تشکر
سلام
دوست عزیز چون ما از این دیتا سنتر سرور زیاد داریم بخفیف بهمون خورده:x
زیاد سرور دارید؟ یعنی از رسانگار و حسین صالحی و گیت فا و vatanmusic و... هم بیشتر دارید؟
چرا اینا که این همه سال هست دارن با XLHost کار میکنند همچین تخفیفی ندارند؟
یعنی هیچ کس جز شما با XLHost رابطه نداره که اینطور حرف میزنید و توقع دارید بقیه باور کنند؟
من خیلی راحت میتونم حدس بزنم شما چطور دارید با این قیمت سرور می فروشید! ولی به این فکر هم باشید که اگر آقای خرازی اتفاقی متوجه بشه، اون وقت جنابعالی آبروی همه ی فروشنده های ایرانی XLHost رو خواهید برد! (البته تا الان هم این کار رو کردید ولی فقط ایشون ظاهرا متوجه نشده)
متاسفم...
من از آشنا هاشون هستم تقریبا
از سرور های سینگل هاپ هلندشون دارم اینم عکسش
فایل پیوست 13803
خب منظورت چیه؟
خب اگه دروغ میگم مریضم بیا تاپیک بزنم؟
حالا مثلا می خوای اینکارارو بکنی که اعتبار مارو از بین ببری؟=d>
خدارو شکر اینقدر مشتری دارم که لنگ این کارا باشم
مثلا دارم چجوری سرور می فروشم؟؟؟؟؟؟؟
آقای خرازی می تونن برا خودشون با هر قیمتی که می خوان سرور بفروشن هر کسی اختیار مال خودشو داره
اصلامن می خوام هر دلار رو بدم2تومن کی می خواد بگه نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما به مشتری دروغ نمی گید! درسته، سرور رو قیمت 2200 یا 2100 حساب میکنید با مشتری. به جز احتمالا ماه اول، از ماه های آینده، توی هر دلار 875 تا 895 تومان هم سود میکنید!
ولی این وسط یه مشکلی هست که خودتون میدونید. مطمئنا همه ی فروشنده های دیگه هم میتونند از این موردی که شما دارید از اون سوء استفاده میکنید، سوءاستفاده کنند.
آقای خرازی رو هم همه توی انجمن میشناسند. نیازی نیست شما از خصوصیات ایشون بگید!
شما میتونید هر دلار رو هر قیمتی خواستید بدید، ولی شاید بعضی از مشتری ها لازم باشه بدونند که این هزینه ای که دارند پرداخت میکنند به چه صورت هست و آیا مالک اصلی رضایت داره یا یکی داره از اعتمادش سوءاستفاده میکنه!