دیتاسنتر رد استیشن بهتره از سخت افزار های خوبی هم استفاده میکنه ولی خب این دیتاسنتر به شما پشتیبانی نرم افزاری ارائه نمیده چنانچه مشکلی داشته باشید،ولی نسبت به هتزنر کیفیت بهتری داره!
نمایش نسخه قابل چاپ
دیتاسنتر رد استیشن بهتره از سخت افزار های خوبی هم استفاده میکنه ولی خب این دیتاسنتر به شما پشتیبانی نرم افزاری ارائه نمیده چنانچه مشکلی داشته باشید،ولی نسبت به هتزنر کیفیت بهتری داره!
[QUOTE=cityhost;786561]با تشکر از تمامی دوستان
دوستان اگه خودتون سرور دارین یک نرم افزار با خود اینترنت اکسپلورر دانلود کنین و نمونه سرعت رو در اینجا قرار بدین ، بدون افزایش دهنده سرعت مانند IDM
و این که به چند سوالی که بعد از سوالای اول پرسیدم پاسخ بدین دیگه سوال دیگه ای پیش نمیاد شما رو به خیر و مارو به سلامت =D>
اگه هزینه اولویت اصلیتون نیست من سرور d7-430 رو بهتون پیشنهاد میکنم که رید کنترلر سخت افزاری داره مه باعث افزایش فوق العاده سرعت هارد میشه.همچنین توانایی پشتیبانی 4 هارد تا ظرفیت 16 ترابایت رو داره
سرعت متوسط سرور هایی که پورتشون 200 مگابیت گارانتی شده هست بین 45-85 مگابایت در طول ساعات روز متفاوت هست
هر هاردی هم مایل باشید میتونید همزمان به سرور اضافه کنید ساتا ساس اس اس دی
در نهایت کیفیت این سرورها بسیار بالا هست و کاملا مناسب مجازی سازی هست
همه این سوالات به خاطر استرس و ریسکی هست که بابت این کار دارم مغذرت میخوام ازتون
تو یکی از تاپیک ها گفتین 64 ای پی برای 6 ماه میدن این یعنی چی؟ یعنی بدون این که هزینه ای بدیم بهمون 64 ای پی میدن؟
و این که این ای پی ها بعد از خرید سرور بهمون داده میشه یا باید تیکت کنیم تک تک ای پی هارو بدن؟
هر سیستم عاملی که به صورت ISO باشه میشه دانلود کرد و در مجازی ساز قرار داد و برای نصب Mount کرد؟
سرور بک اپ هم برای مجازی ساز وجود داره؟
up
65 ایپی بعد همزمان با تحویل سرور در احتیارتون گذاشته میشه و برای 6 ماه رایگان هست
بلهنقل قول:
هر سیستم عاملی که به صورت iso باشه میشه دانلود کرد و در مجازی ساز قرار داد و برای نصب mount کرد؟
نقل قول:
سرور بک اپ هم برای مجازی ساز وجود داره؟
متوجه نشدم!!
باسلام
کسی فیلم آموزشی برای مجازی سازی سرور داره لطفا لینک دانلود مستقیم بدید تا دانلود کنم