سلام نیوک برای سایت های موزیک و فیلم توصیه میشه..
البته از نسخه خام استفاده نکنید و حتما ویرایش کد داشته باشید..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نیوک برای سایت های موزیک و فیلم توصیه میشه..
البته از نسخه خام استفاده نکنید و حتما ویرایش کد داشته باشید..
وردپرس پیشنهاد میشه
برای تازه کارها وردپرس بهتر هست ، چون در حالت عادی سئو بهتری نسبت به نیوک داره و راه پیشرفت براتون باز تره . اما این رو هم در نظر داشته باشید که با نصب یک افزونه اشتباه در وردپرس ، کل سرورتون داون میشه :d
دوست عزیز اگر سایت دانلود موزیک داری نیوک و اگر سایت دانلود نرم افزار داری وردپرس ولی اگر سایت دانلود فیلم داری دیتالایف بهترین امکانات رو در اختیارت قرار میده هر چی که بخوای بعدش بعدا میخوای وی ای پی کنی کارت اسون تر میکنه. طراحی قالبش هم به صرفه تره اماکانات خوبی داره
نیوک توصیه میشه ! الان 80% سایت های بزرگ نیوک هستن !!
نسخه 8.3 ! البته اگه یه مقدار صبور باشید نسخه 8.4 هم میادش . اما اگه عجله دارید 8.3 نصب کنید قابلیت ست با تمامی انجمن ها رو داره و زمانی که 8.4 بیاد میتونید از آپدیت اتوماتیک استفاده کنید و بروز کنید مدیریت محوا رو .
نیوک در مقابل وردپرس و.... یم سر و گردن بالاتره . هم از لحاظ امکانات ! قالب ! امنیت و.... تنها مشکلش سئو هستش که با یکم هزینه کردن مثل وردپرس براتون کار میکنه .
برای سایت های موزیک نیوک توصیه میشه و برای سایت های فیلم وردپرس ، چون تو فیلم اکثر سایت ها یه لینک میزارن که میره به انجمن ، انجمنشون هم اکثرا ویبولتین هست و سایت های موزیک هم اکثراً عضویت میخوان که تو وردپرس چنین امکانی وجود نداره
اینایی که من میشناسم معمولا نیوک
چون مدیریتش آسونتره
ولی اگه میخوای بهت پیشنهاد بدم
من بهت ورد پرس و جوملا رو پیشنهاد میکنم
اکثرا وردپرس هستند .
ولی بعد از مدتی وردپرس فشار میاره به سرور بهتره از نیوک استفاده کنید
سایت های بزرگ فیلم از وردپرس استفاده میکنن