خواهش میکنم. بله الآن درست نمایش داده میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
تسویه حساب 24 ساعت بعد صورت میگیره. البته بعد از گذشت مدتی بالطبع یک سری از کاربرانی که دوست داشته باشند درجا تسویه بشه باهاشون بعد از یکسری وریفای کردنشون این کار به تسویه حساب در همان روز هم منتقل میشه.
این موضوع بعد از گذشت دو الی 4 هفته که با سیستم ما کار نمودید مشخص میشه که سطح کاربری کاربر رو به سطح های بالاتری ارتقا میدهیم و خود تراکنش های کاربران را بیمه خواهیم کرد.
خدمات ارزش افزوده ویژه ای در نظر گرفتیم.
با اینکه درگاه ها زیاد شده اما با آشنایی مختصری که از شما دارم، درگاه فرد با تخصصی مثل شما باید بهتر از کار در بیاد .
اما در مورد مدارک فکر نمیکنید قبض برق یکم زیاده رویه ؟
کارت ملی و شناسنامه کافی نیست ؟
نظر لطفتون هست.
در مورد مدارک در حال حاضر ما هیچ مدرک شناسایی از کاربرانمون دریافت نمیکنیم و دریافت نخواهیم کرد. از کی تا الان برای پول خودتون از خودتون کارت شناسایی میگیرند؟ما صرفا شماره حساب معرفی شده به وب سایت رو میشناسیم و بر همون اساس اگر شک کنیم وریفای میکنیم.
سلام
امیدوارم که موفق باشید
صرفا جهت انتقاد و پیشرفت : قالب سایتتون زیاد جالب نیست و مشکلات عمده ای داره
اگر مایلید عکس بگیرم و پیوست کنم
پ.خ دادم خدمتتون
قالب سایت زیاد مشکلی نداره
فقط 3 تا تغییر زیر در فایل سی اس اس بدید سایتتون بر اساس رزلوشن 1024*768 مرتب میشه.
کد:#art-main {
left: 0;
margin: auto;
position: relative;
top: 27px;
width: 1000px;
}
.navigation {
float: right;
height: 40px;
margin-right: 100px;
margin-top: 8px;
}
.logo {
background: url("http://farapayment.com/img/logo.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
height: 60px;
margin-left: 900px;
}
سلام
با احترام به وقتی که برای طرلحی گذاشته شده اما من یه عکس به جای اون فنجان که گذاشتی با استفاده از طرح اینجا تهیه کردم.
و پیشنهادمم اینه که به جای این هدر با پس زمینه آبی از رنگ سبز استفاده کنی چون با عکسی که من تهیه کردم این شکلی میشه که توی پیوست گذاشتم
در ضمن اگه میشه برای سیستم هاستینگ accountlab plus هم ماژوالش رو تهیه کنی ممنونت میشم. چون تقریبا 60 درصد پارسی سازی این سیستم رو انجام دادم که عکسهاش در زیر گذاشتم
فایل پیوست 13709فایل پیوست 13712فایل پیوست 13711فایل پیوست 13708