هر کس میاد از خودش تعریف میکنه .همش چرتن
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کس میاد از خودش تعریف میکنه .همش چرتن
من بیش از 10 تا سرور از http://www.routervps.com گرفتم واقعا دستتون درد نکنه.کارتون حرف نداره .یک ساله از هر جا سرور میگرفتم اینقدر راحت نبودم
من اکثرا کارم سرور مجازی هست ، از البرزگستر - پارس دوو - دریم سرور و.... سرور مجازی گرفتم
اما بهترین و با کیفیت ترین و پشتیبانی 24 ساعته تلفنی ، تیکت ، انلاین فقط و فقط
هاستینگ هاستینه
هاستینه
آقای محسن خوانساری
اولین هاست
واقعا پشتیبانی زیر ۱ دقیقه جواب میدن درکش برام سخته اما بهترینند!!
سلام
اقای موسوی و سایتشون هر دو با هم تایید می شوند
Routervps , Dedicated Server , Virtual private server (VPS) , روتر وی پی اس , سرور اختصاصی , سرور مجازی
انشاء الله همینطور به کارشون ادامه دهند.
از تمامی دوستانی که شرکت کردن در تاپیک سپاسگذارم
ببینید
شرکتی که معرفی میکنید صرفا لازم نیست در انجمن فعالیت داشته باشند . یعنی اگر خارج از انجمن هم بودند معرفی کنید بررسی کنیم. مثل پارس پک! که خودم در زمینه هاست اشتراکی واقعا قبولشون دارم. اما در مورد سرور اختصاصی که ارائه میدن اطلاعی ندارم
ضمن اینکه توی لینک هایی که دوستان دادن، 2-3 مورد به چشم خورد که فقط vps ارائه میکنن. ما سرور اختصاصی لازم داریم
ممنون
سلام شرکت رسانگار با سابقه 7 ساله بهترین کیفیت رو روی رک اختصاصی با قطعات نو و با کیفیت به شما ارائه میده
Rasanegar.com
اینجا هم طرفدار زیاد دارند
بنده کلیه سرور های اختصاصیمو از ایشون خریدم
مدیریت مهران صالحی واقعا انسان شریف و با دانش فنی هستند
6 ماهه که از یک سرور اختصاصی شروع کردیم تا الان که 6 سرور داریم همه رو از ایشون خریدیم
لایسنس ویندوز هم روی هر کشوری که با کپی رایت مشکل داره باید تهیه کنید
دیتاسنتر های Xlhost - usa | Redstation - UK | OVH - fr- ca or usa | ....
اینم ای دی شونه : srv.rasanegar
یه تماس بگیرید باهاشون بد نیست
روز بخیر
سلام چند ماهی می شود با جناب آقای مهندس صالحی ( رسانگار همکاری داریم ) تایید میشوند
www.Rasanegar.com
با سلام
شرکت رسانگار از باسابقه ترین شرکت ها در ارائه خدمات ای تی توی ایران و به خصوص استان البرز هستند
کیفیت خدمات این شرکت بی نظیره
مخصوصا پشتیبانی و از همه مهم تر شرکت هستند و کلوکیشن دارن توی بسیاری از دیتاسنتر های معروف تا حالا هم نارضایتی از این شرکت دیده نشده بر خلاف دیگر شرکت هایی که نام برده شده توسط دوستان
رسانگار | تحقق رویای شما در دنیای فن آوری
یا حق
سنجری