پاسخ : مشکل در اتصال به اینترنت adsl
ببخشید در تایپ اشتباه شد... سلام دوستان این مودم 8901 رو با اینترنت مخابرات 3 هفته هست که راه اندازی کردم...با همان تنظیمات صفحه اول همین تاپیک راه اندازی کردم... بعد از 1 هفته استفاده 1 روز بطور کامل قطع شد (با وجود روشن بودن چراغع های adsl و internet)و بعد از کلی توجیح کارمندان مخابرات که مشکل از من نیست و با چند دستگاه امتحان کردم قعطی را..بالاخره پورت رو ریست کردند و مشکلم حل شد...لازم به توضیح هست من چه با pc و چه با موبایل فقط از وایرلس استفاده میکنم... الان مجددا 3 روزه که قطع هستم و بعد از کلی حرف زدن با اپراتور های مخابرات و ریست پ.رت مشکل حل نشد تا اینکه یکی از اپراتور ها با توضیح اینکه در قسمت Network Connections و properties wireless در قسمت internet protocol قسمت ip ها رو وارد کردم و از حالت اتومات خارج شدم و مشکلم در کاپیتوتر حل شد و اینترنتم وصل..به گفته خود اپراتور مخابران بعضی مودم ها ip نمیگیرند.. حالا من با این شرایط در گوشیهام اینترنت ندارم و فقط در pc اینترنت دارم.. میشه کاری کرد ip رو در مودم وارد کرد. یا مشکل رو جوری دیگه حل کرد ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
مودم رو به پایین خونه ببرید از مبدا که مخابرات رو راه پله تلفن رو وصل میکنه از اونجا وصل اینترنت کنید ببینید متصل میشه یا نه اگه وصل بشه مشکل از سیم کسی داخلی هست که باید مشکلش رو خودتون رفع کنید اگه نه وصل نشد به مخابرات بگید چون مشکل از دکل منطقه هست که نویز ایجاد میکنه در خط چندتا از مشتری های ما هم این مشکل رو داشتن که یادمه از سیم کشی خونه بود که درستش کردن موفق باشید
دوست من ..بنده تا 1 هفته پیش اینترنت داشتم و مشکلی نداشتم... الانم برادرم 2 کوچه پایین تر داره استفاده میکنه از مخابرات و مشکلی نداره.. فقط من مشکل ای پی پیدا کردم که نیمگیره و موبایلم از کار افتاده ..
وفقط با وارد کردن ip مشکلم حل میشه.. وگرنه بدون وارد کردنش 70 درصد سایتها باز نمیشند..