پاسخ : █ میهن سرور █ فروش سرور مجازی انگلستان █ 512 مگ رم 30 گیگ هارد 10.000 تومان █ 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 15.000 تومان █ 2 گیگ رم 100 گیگ هارد 20.000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hassan-AD
ایشون کاملا تایید میشن بنده وی پی اس خریداری کردم و واقعا راضی هستم و همه جوره پشتیبانی کردن حتی از نظر برنامه و نصب برنامه که واقعا هیچ ارائه دهنده سروری پشتیبانی نمیکنه
بنده پیشنهاد میکنم 1بار با ایشون کار کنید و از سرورهاشون استفاده کنید تا مشتری دائم بشید(پشتیبانیشون فوقالعادس فــــــــــــوق العاده)
با تشکر از مدیر سایت میهن سرور
سپاس گزارم
نظر لطفتون هست
:53:
پاسخ : █ میهن سرور █ فروش سرور مجازی انگلستان █ 512 مگ رم 30 گیگ هارد 10.000 تومان █ 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 15.000 تومان █ 2 گیگ رم 100 گیگ هارد 20.000 تومان
کلیه سرور ها تحویل داده شدند .b-)
با سپاس
من سرورم رو تحویل گرفتم .. و دارم تستش میکنم
با سلام به همه بچه های گل انجمن
من چند روز هست که سرورم رو تحویل گرفتم.
آپتایم خیلی خوب بوده و شبکه هم بسیار Stable بوده.
چیزی که من خیلی خوشم اومد اینه که به راحتی از طریق پرتال می تونم سرورم رو خاموش و روشن کنم و این کار بسیار راحت و بی دردسر هست. در حالی که برای VPS قبلیم مجبور بودم این کار رو با VMWare VSphere Client انجام بدم که نرم افزار نسبتاً سنگینی هست.
هر وقت از طریق یاهو با پشتیبانی صحبت کردم، ایشون با کمال صبر و حوصله به حرفام گوش دادن. هر وقت درخواستی داشتم، ایشون تا اونجا که براشون مقدور بود اجابت کردن. حتی من خودم قبل از اینکه این سرور انگلستان رو بگیرن، توی پیش فروشش شرکت کرده بودم. بعد از اینکه سرور آماده شد، حالا اونش رو دیگه من در جریانات مالیش نیستم، اما مث که این امکان براشون فراهم شد که با قیمتی کمتر از اون چیزی که پیش فروش کرده بودن سرویسشون رو ارائه بدن و وقتی من راجع به این موضوع اظهار ناراحتی کردم که آقا، ما که تو پیش فروش شرکت کردیم و برای گرفتن سرور از اول پول گذاشتیم حقمون ضایع شده، ایشون با گشاده رویی با من برخورد کردن و گفتن که هیچ ایرادی نداره و با شرایط قیمتی جدید باهاتون حساب می کنیم.
باز هم تجربه هام رو در روزهای آینده باهاتون به اشتراک میذارم. امیدوارم به دردتون بخوره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
با سلام به همه بچه های گل انجمن
من چند روز هست که سرورم رو تحویل گرفتم.
آپتایم خیلی خوب بوده و شبکه هم بسیار Stable بوده.
چیزی که من خیلی خوشم اومد اینه که به راحتی از طریق پرتال می تونم سرورم رو خاموش و روشن کنم و این کار بسیار راحت و بی دردسر هست. در حالی که برای VPS قبلیم مجبور بودم این کار رو با VMWare VSphere Client انجام بدم که نرم افزار نسبتاً سنگینی هست.
هر وقت از طریق یاهو با پشتیبانی صحبت کردم، ایشون با کمال صبر و حوصله به حرفام گوش دادن. هر وقت درخواستی داشتم، ایشون تا اونجا که براشون مقدور بود اجابت کردن. حتی من خودم قبل از اینکه این سرور انگلستان رو بگیرن، توی پیش فروشش شرکت کرده بودم. بعد از اینکه سرور آماده شد، حالا اونش رو دیگه من در جریانات مالیش نیستم، اما مث که این امکان براشون فراهم شد که با قیمتی کمتر از اون چیزی که پیش فروش کرده بودن سرویسشون رو ارائه بدن و وقتی من راجع به این موضوع اظهار ناراحتی کردم که آقا، ما که تو پیش فروش شرکت کردیم و برای گرفتن سرور از اول پول گذاشتیم حقمون ضایع شده، ایشون با گشاده رویی با من برخورد کردن و گفتن که هیچ ایرادی نداره و با شرایط قیمتی جدید باهاتون حساب می کنیم.
باز هم تجربه هام رو در روزهای آینده باهاتون به اشتراک میذارم. امیدوارم به دردتون بخوره.
سپاس گزارم :53:
سلام میتونید لطفا یک پ . خ بدید برای تست سرور
می خوام ببینم سرعت ریموت شدن و کار با سرور در چه حدی هستش .
با تشکر
اگه سرعت خوب بود
ram 2 gig می خوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itbabol
سلام میتونید لطفا یک پ . خ بدید برای تست سرور
می خوام ببینم سرعت ریموت شدن و کار با سرور در چه حدی هستش .
با تشکر
اگه سرعت خوب بود
ram 2 gig می خوام
با سلام برای این مورد با پشتیبانی یاهو در تماس باشید .
آیدی : mihanserver
موفق باشید
3 سرور دیگر تحویل داده شد .
کلیه سرور ها تحویل داده شد !