پاسخ : درخواست 700 گیگابایت هاست دانلود ویژه سایت پربازدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrantalaee
ehsanh
شما هم لطفا پست من رو بخوانید. من از شما قیمت خواستم این حرکت واقعا غیر حرفیه که شما از من پرسید درحال حاضر چقدر دارم پرداخت میکنم یا چقدر میتونم بدم! شما حداقل هزینه که میتونید سرویس بدید رو بامشخات دقیق پیشنهادتون ارائه بدید...
قصد جسارت نداشتم با توجه به بودجتون ميخوام بهتون آفر بدم
والا ميخوايد من پيشنهاد يه سرور بهتون ميدم 460 ت ماهيانه 16 گيگ رم ، پورت 1 ،سي.پي.يو 8 هسته 1260 با قدرت 3.4، پنهاي باند 10 ترابايت ،هارد هم 2 ترابايت هر كانفيگي هم خواستيد واستون انجام ميديم ، 5 تا آي.پي قابل استفاده
واسه اين بود گفتم قيمت بدين ...اين بودجست كه همه خواسته ها رو فراهم ميكنه
zarinshop و server2013 و besthosti.com و ehsanh
اشاره ای به پربازدیدترین سایتی که داره از شما هاست دانلود تهیه میکنه نکردید.... اگر مشکلی هست که عمومی مطرح بشه پیام خصوصی بدید. تجربه هاست کردن سایت های سنگین برای من از هرچیزی مهمتره.
mil4ni
قیمت مناسبه ولی اشاره ای به وب سرور نکردید، درحال حاضر سایتی هست که فعالیت warez یا به دانلود فایل با هر محتوایی داشته باشه و روی پلن های این دیتاسنر بطور موفق فعالیت کنه؟ (به مشکل کپی رایت و بقیه قوانین دیتاسنتر برنخورده باشه)
با این حجم شما به فکر هاست دانلود هستید ؟
سرور اختصاصی تنها گزینه پیش روی شماست
حتی به سرور مجازی هم فکر نکنید
98M/ZBAN
برادر عزیز نظرتون محترم ولی مشکلی رو حل نمیکنه. با رعایت موضوعاتی که اشاره کردن آفر دقیق بدید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrantalaee
mil4ni
قیمت مناسبه ولی اشاره ای به وب سرور نکردید، درحال حاضر سایتی هست که فعالیت warez یا به دانلود فایل با هر محتوایی داشته باشه و روی پلن های این دیتاسنر بطور موفق فعالیت کنه؟ (به مشکل کپی رایت و بقیه قوانین دیتاسنتر برنخورده باشه)
در این مورد باید کمی انعطاف پذیر باشید
در مورد سایت شما هم لطفا لینک رو بفرستید تا بررسی بشه و راهکار مناسب پیشنهاد بشه
ببنید الان دیتاسنترهایی که کاملا وارز هستند در کشورهای هلند و چین و روسیه هستند
هلند از نظر زیر ساخت ارتباطی خوب هست ولی دیتاسنترهایی که وارز هستند 99 درصد بی در و پیکر هستند
سرعت پورت تضمین نشده هست ، سخت افزار نسبتا قدیمی هست و کلا تجربه جالبی رو نخواهید داشت
در ضمن دوستانی که آفر دادند باید توجه کنند که دیتاسنتر های ovh و hetzner به وارز حساس هستند