پاسخ : سرور اختصاصی آمریکا Dual Xeon 5520/24GB/1TB فقط 265000 تومان>>آنلاین سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
سلام...
آقا سرور با پورت 1 و 3 عدد ip و هارد 2 چقدر میشه؟؟
آقا سرور با پورت 1 و 3 عدد ip و هارد 4 چقدر میشه؟؟
روی سفارش کلیک کنید و خودتان قیمت ها را ببینید
پورت 1 گیگ که 10 دلار میگیرندبا 30 ترابت پهنای باند میدهند
5 تا آی پی هم میشه 6 دلار
2 تا هارد میشه روش بست که قیمت هاش ذکر شده است
پاسخ : سرور اختصاصی آمریکا Dual Xeon 5520/24GB/1TB فقط 265000 تومان>>آنلاین سرور
دوستان کسی تاحالا با این دیتا سنتر کار کرده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
دوستان کسی تاحالا با این دیتا سنتر کار کرده ؟
لوکیشن اصلی این سرورها داخل دیتاسنتر gorack هست
این یعنی کیفیت خوبه یا بده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
این یعنی کیفیت خوبه یا بده ؟
اگر شبکه و روتینگ Optimize برای امثال ما که Middle East هستیم نشده باشه مناسب نیست.
ولی Provider های بسیار عالی Partner این دیتاسنتر هست مثل TW Telecom و nLayer و Level3 (اگر Telia هم جزوش بود پینگ زیر 250 برای ایران میبود)
اما اینطور که پورت 1 گیگابیت با 30 ترابایت پهنای باند میدند کمی آدم بشک میافته.
از بابت سخت افزار هم این قیمت معمولی هست چون این مدل Chassis و Board که استفاده می کنند اندازه 2 یونیت فضا اشغال میکنه و 4 سرور داخلش قرار میگیره .
در حال حاظر بنده یک سرور تهیه کردم، اما کاش تهیه خرید انجام نمیدادم :)....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Passport
اگر شبکه و روتینگ Optimize برای امثال ما که Middle East هستیم نشده باشه مناسب نیست.
ولی Provider های بسیار عالی Partner این دیتاسنتر هست مثل TW Telecom و nLayer و Level3 (اگر Telia هم جزوش بود پینگ زیر 250 برای ایران میبود)
اما اینطور که پورت 1 گیگابیت با 30 ترابایت پهنای باند میدند کمی آدم بشک میافته.
از بابت سخت افزار هم این قیمت معمولی هست چون این مدل Chassis و Board که استفاده می کنند اندازه 2 یونیت فضا اشغال میکنه و 4 سرور داخلش قرار میگیره .
در حال حاظر بنده یک سرور تهیه کردم، اما کاش تهیه خرید انجام نمیدادم :)....
دلیل و مشکل چی بوده
از استارتر بابت اینکه بحث متفرقه می کنم عذر می خوام
به نظر شما با هزینه 300 تومان رم 24 پورت یک چیز خوبی میشه گرفت ؟
ابلته هزینش بیشتر هم شد مهم نیست
من بیشتر دنبال یک آفر ویژه و با کیفیت هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
از استارتر بابت اینکه بحث متفرقه می کنم عذر می خوام
به نظر شما با هزینه 300 تومان رم 24 پورت یک چیز خوبی میشه گرفت ؟
ابلته هزینش بیشتر هم شد مهم نیست
من بیشتر دنبال یک آفر ویژه و با کیفیت هستم
بله
قیمت کاهش یافت با هر دلار 3400 محاسبه میشود تا مدت محدود
سفارش بدهید و تیکت بدهید تا اصلاح گردد
هنور هم این آفر ارائه میگردد
ببخشید اینکه یه سری از همکاران قیمت رو بالا پایین میکنند میشه بپرسم جریانش چیه ؟! تو استارت سرور رو 70 دلار زدید ولی ما 95 دلار خریداری کردیم و اینجور که از خریدار سوال میکنیم جوابش این هست که سری جدید سخت افزار گرون تر افتاده و گویا ایشونم کلو کردن !! میخواستم ببینم آیا ما از شما بخوایم تهیه کنیم همین قیمت میمونه یا ماه بعد گرون میشه؟ و اگر میشه یه توضیحی هم در مورد این نرخ سرور بفرمایید آیا این صحت داره یا نه ؟ممنون