پاسخ : بهترین سایت خارجی برای ریجستر دامنه ؟؟
خیر پایین تر نیست...
سخت گیری name نسبت به ریسلر کلاب بیشتره..
اگر خودم بصورت مستقیم با ریسر کلاب کار کنم شارز اولی اش حتما باید 99$ باشه درسته و برای نیم چقدر باید باشه شارز اولیه یش و اینکه با مشخصات اصلی یم ریجستر کنم یا اصلاعات فیک بدم
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_metal2007
اگر خودم بصورت مستقیم با ریسر کلاب کار کنم شارز اولی اش حتما باید 99$ باشه درسته و برای نیم چقدر باید باشه شارز اولیه یش و اینکه با مشخصات اصلی یم ریجستر کنم یا اصلاعات فیک بدم
مرسی
ریسلر کلاب با ایران مشکل نداره و می تونید با اطلاعات واقعی ثبت نام کنید ..
اگر مستقیم بخرید برای فعال شدن اکانت باید 99 دلار پرداخت داشته باشید ..
اما اگه از دوستان ایرانی نمایندگی بگیرید هزینه اولیه نداره .. البته بسته به سیاست کاری دوستان هست ..
99 دلار میدین.. بعد با همون پول می تونید دامین save کنید..
مرسی
فکر میکنم بهترین کار همون گرقتن اکانت مستقیمه اگر بخوام که موقع هویز گرفتن مشخصات نمایش داده نشه بهترین کار چیه و امنیت این کار چقدره که مشخصات من نمایش داده نشه؟؟و هاستش خود ریسر کلاب چطوره؟؟و شما چه هاست خارجی و داخلی رو از لحاظ امنیت و قیمت پیشنهاد میدن مرسی از راهنمایتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_metal2007
مرسی
فکر میکنم بهترین کار همون گرقتن اکانت مستقیمه اگر بخوام که موقع هویز گرفتن مشخصات نمایش داده نشه بهترین کار چیه و امنیت این کار چقدره که مشخصات من نمایش داده نشه؟؟و هاستش خود ریسر کلاب چطوره؟؟و شما چه هاست خارجی و داخلی رو از لحاظ امنیت و قیمت پیشنهاد میدن مرسی از راهنمایتون
هاست خود ریسلر کلاب رو استفاده کردم کیفیت مطلوبی داره ...
هاست بچه های داخل هم توی همین انجمن دوستانی هستند که کیفیت هاست اونا از هاست های خارجی هم بالاتره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_metal2007
مرسی
بیشتر توضیح بدین
یعنی چی هویز نمایش داده نشه اطلاعات ؟
Directi در خدمت شما هستیم پنل با دامین با نام شما به همراه پسورد و تمامی امکانات ارایه می شود
www.irhost.org:69:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
بیشتر توضیح بدین
یعنی چی هویز نمایش داده نشه اطلاعات ؟
whois منظورمه اسم و مشخصات تلفن .........ثبت کننده دامین نمایش داده نشه البته یه ***** میگفتن هستش که 5 $ میپردازین و همچین کاری رو میکنه ولی تا چه حد امنیت داره و راهی دیگهای سراغ دارین مرسی
دلیلی وجود نداره که بخواید هویز رو مخفی کنید !!
ولی توی ریسلر کلاب این امکان رایگانه - هر کسی که دامین داره با داشتن پنل می تونه پریوت کنه مشخصات رو..
توی name ولی هزینه داره ( فکر کنم هر ماه چند دلار باید برای این که پریوت بشه اطلاعات صاحب دامین هست )
ولی توی ریسلر کلاب رایگانه و با داشتن پنل دامین این امکان وجود داره که مشخصات هویز مخفی بشه..