يعني شركتي كه بعد از 15 ساعت مشكل رو حل كرده خوبه؟!
فقط خوب حرف زده به نظر من مزخرفه
نمایش نسخه قابل چاپ
يعني شركتي كه بعد از 15 ساعت مشكل رو حل كرده خوبه؟!
فقط خوب حرف زده به نظر من مزخرفه
باز هم خوبه شب ها راحت میخوابید . و همین که برای اون شرکت اهمیت داشتید و باهاتون تماس گرفتند نشان از خیلی مسائل داره .
درباره قیمت هم مطمعنا خودتون تصمیم گرفتید این مبلغ رو پرداخت کنید . شاید میتونستید این هاست را با مبلغ خیلی کمتری خریداری کنید
نظر شما خیلی محترم هست ولی چند نکته رو در نظر بگیرید همه جای دنیا همینه هیچ مشکلی 1 ساعته حل نمیشه شما تیکت میزنید و برسی میکنند و معمولا بین چند ساعت تا 12 ساعت جواب میدن و مشکل رو حل کنند و خوب سرور هست و ممکنه هزار رو یک مشکل داشته باشه .
با سلام
من توي كار هاستينگ نيستم ولي با افراد زيادي كار كردم كه توي اين حرفه بودن !
بعضي ها فكر مي كنند با فروش هاست ديگه كارشون تموم شده در صورتي كه به نظر من با فروش هاست تازه كارشون شروع شده و بايد در قبال هزينه اي كه از مشتري گرفتن بهش خدمات و پشتيباني بدن .
در ضمن امنيت و بي نقص بودن هيچ سيستمي 100 درصد تضمين نيست و ممكن است كه در هر زماني مشكلاتي بوجود بيايد كه اين وظيفه فروشنده هاست است كه در سريعترين زمان ممكن مشكل مشتري را حل كند .
البته بعضي از مشتري ها هم بي ملاحضه هستند و فكر مي كنند فروشنده هاست خودش ديتاسنتر دارد و كنار سرور نشسته است و انتظار دارند بعد از 10 دقيقه مشكلشان حل شود . :66:
در مورد اين شركتي كه شروع كننده موضوع ازشون سرويس دارند (و منم نميدونم چه شركتي هست) اين طور كه مشخص هست پيگير كار مشتريشون بودن و مرتبا باهاشون در تماس بودن و حتي پس از پايان كار تلفني باهاشون تماس گرفتن در صورتي كه مي تونستند با ايميل و يا در همون تيكت جواب بدند .
در ضمن همونطور كه جناب AfraWeb.net فرمودند هيچ جاي دنيا مشكل رو يك ساعته حل نمي كنند و ممكنه 12 و يا حتي 24 ساعت هم طول بكشه .
در مورد قيمت هم به نظر من براي يك سرويس با كيفيت و يك پشتيباني خوب 65000 تومان هزينه زيادي نيست .
ما ياد گرفتيم همش دنبال ارزونترين ها باشيم . البته اين بد نيست ولي در صورتي كه به كيفيت خدمات و پشتيباني هم توجه كنيم .
اگه من به عنوان يك مدير سايت تشخيص بدم كه چند ساعت Down بودن سايتم چقدر ميتونه به اعتبار سايتم لطمه بزنه حتما درك ميكنم كه هزينه اي كه دارم براي خريد هاست مي كنم برام هدر نميره .
الان من هاست 100 مگابايتي 5000 تومني هم سراغ دارم ولي توي 24 ساعت 1 ساعت Down هست 8-} .
البته ناگفته نماند هر هاست گراني نشانه كيفيت و پشتيباني خوب و هر هاست ارزاني نشانه كيفيت و پشتيباني بد نيست ولي اين مي تواند يكي از چند موردي باشد كه براي خريد هاست بايد به آن توجه كرد .
من خودم از چند جا سرويس داشتم . از يه جايي 500 مگ هاست خريدم 10 تومن ساليانه .
ولي انصافا كيفيت و پشتيبانيشون خوب بود حتي هر وقت درخواست باز گرداني بك آپ چند روز قبل رو مي دادم چند ساعت بعد انجام مي دادند (با اينكه من تعداد درخواست هاي بازگرداني بك آپم خيلي زياد بود).
(اينم توي پرانتز بگم كه اون شركت به نگاه روشن پارس واگذار شد و هاست هم به اونجا منتقل شد و در صورتي كه وقتش چند ماه است كه تموم شده ولي نميدونم چرا يادشون رفته ببندند البته من ازش استفاده اي نمي كنم /:) )
اين مطلبم گفتم كه عرض كنم دليل نميشه چون يكي قيمت هاستش ارزونه خدماتش هم بده بلكه هر شخص يا شركتي با توجه به هزينه اي كه مي كنه يه قيمت روي خدماتش ميزاره و بهترين راه براي فهميدن كيفيت خدمات يك شركت هاستينگ تحقيق از مشتريان قبلي اون شركت هست .
موفق باشيد
برای بنده هاست 65000 تومنی با هاست 1000 تومنی هیچ فرقی نداره
چرا ؟
چون ممکن هر لحظه نیست نابود بشن . :103:
کاره دیگه ! =))=))
هر کی نظر خودشو داره و نظرش قابل احترام ، منتهی :
فرقشون اینجاست که مثلاً هارد سوخت اونی که 65 هزار تومن داده ، مطمئنن بک آپ داره
ولی اونی که 1000 تومن داده بک آپ نداره و دیگه ایمیل و تلفن جواب نمیده
و شخص کسایی مثل شما میان اینجا و تاپیک باز میکنند که فلانی اینطور کرد ، فلانی اونطور کرد
تازه اشتباه خودتون و اون طرف رو در نظر نمیگیرید ، میگید اصلاً ایران هاستینگ نداره و..... بریم از خارجیا هاست بگیریم و .........
متاسفانه تا طرز فکر هایی مثل شما هست = پیشرفت با سرعت لاکپشت ، گاهاً پسرفت !
جواب در این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f41/%DA...132/#post79188
سلام.
واقعاً معنی "آزادی بیان" همین هست !
ولی عزیزان، ما که اینجا برای این دوستمون "کف" می زنیم، کارمون رو جدی میگیریم و اینطوری فکر نمیکنم که امروز سایت/سرور داریم، فردا نداریم ... چه کنیم دیگه ... بی خیال مشتری !
منم نظرم این هست که اینجور نظر ها به غیر از تخریب هیچ کار دیگه ای انجام نیمده !
فکر کنم اگر پست اول تاپیک رو نگاه می کردید، نیازی نبودن بیاید و این جوری تخریب کنید چون تاپیک های زیادی در این انجمن هست (متاسفانه) که گنجایش نظر هایی از این قبیل رو داره !
البته، درسته که 12 ساعت طول کشید که جواب بدند، ولی همین که جواب دادند بازم خودش کلی هست ... شما که نمیدونید مشکل چی بوده ؟ شاید اگر خود شما بودید 24 ساعت هم وقت میزاشتید و نمی تونستید مشکل رو حل کنید ... من که Plesk کار هستم خودم، میدونم Plesk روزی 1000 جور لگد میزنه !
با تشکر.
عجب تاپيكي شد:-p
قيمت درست بوده به نظر من كه خريد كردم. اما اينجا 100mb رو ميشه 5هزار تومن خريد. منم اين تاپيك رو زدم كه شايد نظر بعضي از وب مسترها رو براي خريد هاست عوض كنم.:63:نقل قول:
سلام.
فکر کنم دارم خواب میبینم (تاپیک توهم نیست ؟)
خوب منطق هر کس (که بهش رجوع کنه) اینو میگه که:
هزینه ماهیانه سرور ها + هزینه دفتر کار + هزینه کارمندان (حداقل 4 تا) + هزینه های جانبی + یکم سود = پول هاست !
اگر دقت کنید، 65 هزار تومان، *** اصلاً *** زیاد نیست !
با تشکر.
ونقل قول:
فکر کنم بدونم چه شرکتی هست l-)
کیفیت رو فدای قیمت نکنید
سايت من رو هركسي ببينه ادرس سايت شركت هم توش هست.نقل قول:
منم فهميدم چه شركتيه
در ضمن من دارم از پشتيباني خوبشون صحبت ميكنم چيز بدي نگفتم در موردشون:65:
اينم ادرس شركت: WebData Web Services :: فناوری اطلاعات نگاه
(ادرس رو ننوشته بودم كه تبليغ رايگان نكرده باشم/:))
من داشتم تعريف ميكردم از اينكه پيگير كار من بودن=(( فكر ميكنم خط اخر پست من رو نخونديد.نقل قول:
دوست عزیز همین که جواب شما رو میدن و ساپورت میکنند ارزش زیادی داره .
مشکل برای همه پیش میاد حتی دیتا سنتر های بزرگ پس همیشه تلورانس وجود دارد . و نمیشه همه چی در حد ایده ال باشه خودتون هم گفتید چند وقت مشکل نداشتید و مشکلی پیش اومد و تیکت زدید و تلفن زدید و براتون درست کردن
خیلی ها بودن هاست ارزون فروختن تا به مشکلی پیش اومده دیگه جواب مشتری هاشون رو ندادن و .... ..........
نکته بسیار مهم :
پشتییانی و تعهدات شركت میزبان
باور كنید موفقترین شركتهای میزبان در دنیا، نه به خاطر قیمتها، بلكه به خاطر پشتیبانی و انجام تعهدات خود در برابر مشتریان به چنین درجهای رسیدهاند. خلاصه این كه سرویس میزبانی سایت بدون پشتیبانی، ارزشی ندارد.
طبیعتاً منطقی نیست كه به شركتهایی كه تلفن و یا آدرس مشخصی ندارند و تمام پشتیبانی آنها تنها براساس ایمیل است و یا حاضر نیستند مشكلات و یا سؤالات فنی مشتریان خود را به صورت حضوری و یا تلفنی پاسخگو باشند اعتماد كنید.
همچنین بسیار خوب است كه از تعهدات شركت سرویسدهنده نیز مطلع شوید. یكی از مهمترین آنها تعهد به قابل دسترس بودن سایت در اكثر زمانهاست كه اصلاحاً به آن uptime میگویند. البته ذكر این گونه تعهدات تنها در آگهیهای تبلیغاتی كافی نیست و این موارد میبایست در قرارداد نیز ذكر شود. شركتهایی كه از اطلاعات مشتریان خود نسخه پشتیبان تهیه میكنند و در برابر امنیت و مشكلات فنی سایتها، خود را مسئول میدانند، بهترین انتخابها هستند.
در نهايت اينهمه حرف زدم كه بگم شايد اولش بهتون فشار بياد براي 100 مگ هاست 65تومن بديد اما مطمئن باشيد شبها راحت تر ميخوابيد.
اينقدر دنبال هاست ارزون نباشيد:111:
قسمت دوم صحبت شما هم كاملا تاييد ميشه.
به نظر من هم تجربه چيز خوبيه;)نقل قول:
ازدیدن این پست خیلی خیلی خوشحال شدم!
خیلی خوبه که برای کاربران داره تجربه میشه که اینجور هاهست های صلواتی چه عواقبی داره;)
به امید موفقیت روزافزون ایرانی ها!:67:
نظر شما كاملا درسته اما 2تا چيز اين بايد در نظر داشت:نقل قول:
به نظر من که خيلی دير هم کارتون رو راه انداختند!
ولی همين که تو اولين ساعات اداری مشکلتون رو حل کردند جای تقدير داره!
اول اينكه هاست پلسك هست و اينكه خيلي مشكل ايجاد ميكنه.
يه اف تي پي رو ساختم اينجوري شد@-)
و دوم اينكه تا ساعتي كه من بيدار بودم باهاشون صحبت ميكردم داشتن به كار من رسيدگي ميكردند كه اين خودش براي من از اينكه سايت درست بشه با ارزشتر بود:69:
ادامه پست رو ظهر ميزنم الان بايد برم جايي.
از همه دوستاني هم كه نظرشونو دادن ممنونم
شماها خودتون رو بکشید بازم 100 مگابایت سالی 65000 تومان زیاده..بابا کلی هاستینگ اینجا هست معروف و معتبر.بک اپ هم دوبله میدن!تو دو تا سرور. بازم سالی 65 تومان نیست :d حالا بعد 1 روز طرف پشتیبانیشم کرده.آخی چه قدر خوب بودن.=D> سایت ما بخوابه 1 ساعته مشکل رو حل نکنن سرور رو رو سرشون خراب میکنیم و خسارت و... حالا طرف این همه پول گرفته و بعد این همه مدت جواب داده.:71: