پاسخ : مشکل ؟؟؟؟ شدن واحد پول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novahost
برید داخل phpmyadmin دیتابیسی که whmcs اونجاست. به دنبال currency بگردید
حالا تمام تیبل ها را ویرایش کنید و utf8 کنیدشون
دوست عزیز این کار را هم انجام دادم اما نشده
با سلام
اول از همه دقت داشته باشید راهی که بنده میگم درست میشه اما تمامی فارسی ها که از قبل نوشته شده بهم میریزه و باید از اول دستی وارد کنید مثل قالب میل و ....
پیشنهاد میشه که شما برای نصب اولیه این راه را انتخاب کنید
ابتدا به جایی که Whmcs را نصب کردید برید و فایل configuration.php باز کنید و UTF-8 ... را پاک کنید کلا خط 9 و از اول فارسی ها را وارد کنید
با تشکر...
دوستان عزیز مشکل حل شد
خط $mysql_charset = 'utf8'; را از configuration.php حذف کردم و یه بار دیگه SQL را ایپورت کردم مشکل حل شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmasoud
با سلام
اول از همه دقت داشته باشید راهی که بنده میگم درست میشه اما تمامی فارسی ها که از قبل نوشته شده بهم میریزه و باید از اول دستی وارد کنید مثل قالب میل و ....
پیشنهاد میشه که شما برای نصب اولیه این راه را انتخاب کنید
ابتدا به جایی که Whmcs را نصب کردید برید و فایل configuration.php باز کنید و UTF-8 ... را پاک کنید کلا خط 9 و از اول فارسی ها را وارد کنید
با تشکر...
مرسی از راهنمای. البته بعد از حذف UTF-8 دوباره دیتابیس را ایپورت کنی نیازی نیست که از اول فارسی ها را وارد کنی .و اینکه بستگی داره که UTF-8 در configuration.php قبلی بوده باشه یا نه
من الآن داشتم دیتابیس تون رو نگاه می کردم دیدم همه charset ها روی latin1 هست. ولی توی سایت همه چیز درست شده بود که ظاهرا خودتون مشکل رو برطرف کرده اید.
موفق باشید ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
من الآن داشتم دیتابیس تون رو نگاه می کردم دیدم همه charset ها روی latin1 هست. ولی توی سایت همه چیز درست شده بود که ظاهرا خودتون مشکل رو برطرف کرده اید.
موفق باشید ;)
خیلی ممنون بله اطلاع داده بودم که مشکل حل شده
دوست عزیز منو ادد کن مشکلتو حل میکنم
ramin/alidoost@ymail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
دوست عزیز منو ادد کن مشکلتو حل میکنم
ramin/alidoost@ymail.com
مرسی اما اگر تاپیک های اخر را مطالعه میکردین متوجه میشدین که مشکل حل شده