پاسخ : عدم تهیه بکاپ توسط فروشنده و نیاز فوری به بکاپ vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
مگر دلیلی داشته یا چطور شده که باید سروهاشون اروزن میکرده که ارزون نکرده میشه بگید
اگر بخطار دیدین قمیتهای که داره توی فورم اعلاممیشه هست بخونید موارد یکه نوشتم
همچنین این سرورها که داریید میبنید میدن 20 تومن 15 تومن و 25 تومن برید ببندی داخل تاپیک هاشو.ن چه جنگو دعوای هست و چقدر ناراضی توی هر پست کلی پست حذف شده دلیلشهم اینکه که مشکل داشتن فقط به به و چه چه ها باقیممونه توی تاپیک انتقادات همه حذف میهش و بهشون میگن باید بردی بخش انتقادت بزنید توی بخش انتقادات هم باید حداثل 100 تا پچست داشته باشن تا بتونند تاپیک بزنند یا اینکه باید مدراک بفرستند برای مدیر که تایید کنه مدیر و مدیر تاپیک بزنه طرف هم بخیال میشه و میره قید اون 15 یا 20 تومن میزنه
این بوده حکایت سروهای ارزون و همچنیین هر گرد که گردو نیمشه ببنید دیتا سنترهاشونهم کجا هستند ببنید
هر گرونی دلیل بر خوب بودن ینتس هر اروزنی هم دلیل بد بودن نیتس و لی 80% ارزون فورشها اروزنی بیحسابو کتاب و بیکیفت هست
قمیت سور اصل یمشخصه قمیت پلانها هم مشخصه بشیند اول حساب کنید ببندی این قمیتها شدنی هستند اگر شدنی هست با چه شرایطی و ایا واقعا اون شاریط بوده که این قیمتها شده یبا قضیه چیز دیگر هست
در کل من نه فورشنده یمشناسم نه خریدار فقط جهت روشن سازری بود این مواردی که گفتم
موفق باشید
آقای کیانی بهتر نیست قبل از اینکه پست ارسال کنید یک بررسی انجام بدید مشکل دستوری نداشته باشه؟:53:
نقل قول:
سرویس دهنده موظف است یه تمپلیت در صورت نیاز به شما بده...
هر سرویس دهنده ای قوانین خاص خودش ُ داره و میتونه بر اساس اون عمل کنه ؛ وظیفه ای نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
مگر دلیلی داشته یا چطور شده که باید سروهاشون اروزن میکرده که ارزون نکرده میشه بگید
اگر بخطار دیدین قمیتهای که داره توی فورم اعلاممیشه هست بخونید موارد یکه نوشتم
همچنین این سرورها که داریید میبنید میدن 20 تومن 15 تومن و 25 تومن برید ببندی داخل تاپیک هاشو.ن چه جنگو دعوای هست و چقدر ناراضی توی هر پست کلی پست حذف شده دلیلشهم اینکه که مشکل داشتن فقط به به و چه چه ها باقیممونه توی تاپیک انتقادات همه حذف میهش و بهشون میگن باید بردی بخش انتقادت بزنید توی بخش انتقادات هم باید حداثل 100 تا پچست داشته باشن تا بتونند تاپیک بزنند یا اینکه باید مدراک بفرستند برای مدیر که تایید کنه مدیر و مدیر تاپیک بزنه طرف هم بخیال میشه و میره قید اون 15 یا 20 تومن میزنه
این بوده حکایت سروهای ارزون و همچنیین هر گرد که گردو نیمشه ببنید دیتا سنترهاشونهم کجا هستند ببنید
هر گرونی دلیل بر خوب بودن ینتس هر اروزنی هم دلیل بد بودن نیتس و لی 80% ارزون فورشها اروزنی بیحسابو کتاب و بیکیفت هست
قمیت سور اصل یمشخصه قمیت پلانها هم مشخصه بشیند اول حساب کنید ببندی این قمیتها شدنی هستند اگر شدنی هست با چه شرایطی و ایا واقعا اون شاریط بوده که این قیمتها شده یبا قضیه چیز دیگر هست
در کل من نه فورشنده یمشناسم نه خریدار فقط جهت روشن سازری بود این مواردی که گفتم
موفق باشید
با اینکه با سه تا خط آخر سرطان گرفتم :d (توهین نباشه میدونم مشکل از کیبورد هست یا اینکه تند نوشتین)
اما ایشون کاملا درست میگن اگه میدونین کیفیت سرور هاش خوبه و شما که 600 تومن خرج کانفیگ کردی برای سرورت هم خرج بیشتر کن که مطمئن تر باشی .
اما بر هر حال سرویس دهنده واقعا سرویس دهنده باشه باید بده بکاپ از سرورتون .
سلام
من اطلاعی در مورد مجازی سازی ندارم
اما دوستان حرفه ای بنظرتون با VMware vCenter Converter نمیتونن یه کپی از سرور داخل وی پی اس و بدون نیاز به سرویس دهنده بگیرن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afrateam
سلام
من اطلاعی در مورد مجازی سازی ندارم
اما دوستان حرفه ای بنظرتون با VMware vCenter Converter نمیتونن یه کپی از سرور داخل وی پی اس و بدون نیاز به سرویس دهنده بگیرن ؟
سلام فقط از یوزر روت میشه کپی گرفت
من از آذرآنلاین سرویس گرفتم
azaronline.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
حرفایی میزنید شما
اصلا فروشنده موظف نیست به کسی template بده
دوست عزیز در مواقع ضروری باید بده !