http://www.tehranpic.net/images/7scy...ipdxeaxjw7.gif
من تا 21 این ماه فرصت دارم ولی ایشون از چند روز پیش کنسل کرده سرویس من رو !
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.tehranpic.net/images/7scy...ipdxeaxjw7.gif
من تا 21 این ماه فرصت دارم ولی ایشون از چند روز پیش کنسل کرده سرویس من رو !
سلام خدمت همه دوستان .
بعد از مدت 44 ساعت وی پی اس رو تحویل دادن .
موفق باشید .
دوستان من می خوام برای وی پی اس پول واریز کنم . تکلیف چی بگیرم با نگیرم .
ساب هاستینگ مشکلی نداره در حال حاضر 4 ماه که ازش vps دارم ، ولی تنها چیزی که باید بدونید که که به صورت کامل مدیریت شده vps تحویل نمی دن مثلا firewall نصب نمی کنم optimeze نمی کنم خوب .
در کل confin امنیت قوی نمی کنم . من که گفتن به من گفتن ما وقت نداریم که برای همه این کارو بکنیم . دیگ به ما مربوط نمیشه از می خوای باید مدیر بگیرید .
ولی در کل کیفیت و پایداریش خوبه . ساپورتشونم به وقت ما بیشتر شب ها آنلاین هستن و سری جواب می دن .
با سلام خدمت همه ی همکاران.
تا چند دقیقه دیگر جواب تک تک دوستان را خواهم داد در همین جا
دوستان با پشتیبانی حرف زدم قبول کردن که اشتباه شده و قول برگشت کامل پول رو دادن.
انصافا حرفه ای وقتی دیدن منطقیه خیلی راحت گفتن اشکالی نداره !
قصد طرفداری از این شرکت رو نداریم ولی امروز تیکیت زدیم همین امروز هم جواب دادن کمتر از چند ساعت حالا چرا جواب شما رو نمیدن واقعا نمیدونم . .
درباره منیج سرور ها . بله کاملا فول منیج نیست برای منیج کامل شما باید ماهی 50 دلار پرداخت کنید ولی فایروال و یک سری نرم افزار های دیگر رو به رایگان نصب میکنند .
تیکت پشتیبانی
Posted: 18/02/2010 10:11
جواب تیکت
Posted: 18/02/2010 12:30
Hello,
We have forwarded your request to concern dept, very soon you will be update.
--------------------------
SubHosting.net - tech support.
Hello,
We completed the following.
Firewall
[root@server ~]# csf -v
csf: v4.86 (DirectAdmin)
[root@server ~]# php -v
PHP 5.2.12 (cli) (built: Jan 11 2010 01:38:13)
Copyright (c) 1997-2009 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2009 Zend Technologies
with the ionCube PHP Loader v3.3.7, Copyright (c) 2002-2009, by ionCube Ltd., and
with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies
with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies
opened the port for the ip's as per your requests
Now we are currently working on th FTP backup process and we will update you with further details.
Thank you.
--------------------------
Philip Alex
Senior Unix Engineer
SubHosting.net
دوستانی که به سرویس مدیریت شده از ساب هاستینگ نیاز دارند میتونند از نماینده دیگه این شرکت تو ایران (شرکت میزبان وب پایتخت یا همون ehost) تهیه کنند، چند هزار تومن از خود ساب هاستینگ گرون تر هست اما در عوض مدیریت شده هست و اگه یه موقع اون ور جواب ندن این ور کارتون رو راه میندازند.
دوست عزیز اینجا تبلیغات این شرکت نیست و اصلا جای این حرف شما اینجا نیست . و مشکل منیج هم با چند هزار تومان بیشتر حل نمیشه . شما باید ماهیانه 20 تا 50 دلار پرداخت کنید . در غیر اینصورت نصب چند برنامه و بستن فانکشن ها و... کار زیاد سختی نیست تو این فروم اطلاعات زیادی هست میتونید خودتون انجام بدید ولی ساب هاستینگ در صورت درخواست شما برنامه ها و فایروال رو نصب میکنه همچنین برای منیج کامل میتونید از این شرکت استفاده کنید
Platinum Server Management, Inc.