پاسخ : گرفتن دامنه ای که قبلا ثبت شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novahost
نه نمیتونید همون روز تمدید کنید. شرکت های مثل godady هم از شما زرنگترن برای ثبت دامنه های منقضی شده
اینجور دامنه ها اگر برای فروش باشن حتما توی sedo قرار داده شدن. ی سری بزنید(البته قیمت هاشون بالا هست)
منظورتون این سایته : Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - GoDaddy.com
این سایت الان واسه من که بالا نمیاد. کارش چیه؟ در مورد sedo لطفا بیشتر توضیح میدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spman
ایران تحریم هست با آی پی ایران باز نمیشه
رجسترر هست و دامنه ثبت میکنه. شرکت بزرگ و معتبری هم هست
sedo هم سایت خرید و فروش دامنه هست. کسایی که میخوان دامنه بفروشن اینجا عضو هستند . چون بنگاه بزرگیه
خیلی بد انق هستن و سگ دها دامنه رو که قبلا ماله ایرانی ها بود رو ایرانی ها تمدید نکردن و خارجی ها گرفتن و من بهشون میل زدم مثلا سایت سرمایه دات نت sarmayeh..net به ادمینش میل زدم گفت چهار هزار یورو میفروشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khovan_laporta
خیلی بد انق هستن و سگ دها دامنه رو که قبلا ماله ایرانی ها بود رو ایرانی ها تمدید نکردن و خارجی ها گرفتن و من بهشون میل زدم مثلا سایت سرمایه دات نت sarmayeh..net به ادمینش میل زدم گفت چهار هزار یورو میفروشه
سلام
۴۰۰۰یورو
خیلیه
هر دامنه تا 60 روز پس از اتمام اعتبار توسط ثبت کننده فقط قابل گرفتن هست
دامنه هایی که بیش از ۶ سال ثبت شده باشند و حدود ۲ سال کسی روی اون دامنه سایتی بالا نیاورده باشه میشه با یه روش های خواصی اون سایت رو بدست اورد
مثل سایت [: 08.net یه ۴ سالی میشه که بدستش اوردیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh1376
دامنه هایی که بیش از ۶ سال ثبت شده باشند و حدود ۲ سال کسی روی اون دامنه سایتی بالا نیاورده باشه میشه با یه روش های خواصی اون سایت رو بدست اورد
مثل سایت [: 08.net یه ۴ سالی میشه که بدستش اوردیم
جدی؟
منظورتون از بالا نیاوردن سایت چیه؟
هیچی نباید توش باشه؟