پاسخ : یک هاست قدرتمند معرفی کنید. از بلاتکلیفی خسته شدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
سرور اختصاصی ماهانه چقدر در میاد؟
خوبش بالای 300 تومان.
آماری که ارایه کردین در مورد هاستتون جالب هست. اگر که اشتباه نکنم شما در حال حاضر از سرویس الماس 1 نت افراز استفاده می کنید (ماهیانه ۲۹۰۰۰ تومان). تا اونجابیکه من الان چک کردم در مشخصات این سرویس در سایت این هاستینگ حداکثر بازدید روزانه این سرویس 15 هزار IP هست. ولی شما الان با 23 هزار IP از سرویسشون استفاده می کنید بعد تازه از نظر شما هاست ضعیفی هستند در حالیکه ظاهرا سایت شما با وجود 50 درصد اضافه مصرف اعلام شده از مشخصات سرویس هنوز در حال میزبانی شدن هست. در مورد افزونه Postviews هم حق با دوستان هست اگر قصد دارید بدون حذف کردن این افزونه سایت پربازدید داشته باشید بهتر هست قید هاست اشتراکی رو بزنید و از سرور اختصاصی استفاده کنید (چون کوئری های این افزونه وحشتناک سنگین هستند و برای کارایی درست این افزونه می بایست قید افزونه های کش رو بزنید که این خودش یعنی مصرف منابع بیشتر برای یک سایت پربازدید).
جای مناسبی درخواست ندادید اینجا نمیشه افر داد در بخش درخواست هاست پست بزنید در خدمتیم
سلام
در بخش درخواست هاست اشتراکی تاپیک بزنید تا به شما افر مناسبی بدهیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahintak
در خدمتیم
شا اول یه لوگو درست حسابی برا سایتت بساز بعد به فکر میزبانی از سایت پربازدید باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
شا اول یه لوگو درست حسابی برا سایتت بساز بعد به فکر میزبانی از سایت پربازدید باش
اجازه دخالت در این امور ندارین
حد کلام خودتون بدونین
با سلام
1 هفته بهتون تست میدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahintak
اجازه دخالت در این امور ندارین
حد کلام خودتون بدونین
سایت پربازدید یعنی چندسال زحمت و..........
مشخصا اگر چنین سایتهایی رو شما میزبانی کنید بعد مدتی زحمت شخص مورد نظر به باد میره
کسی میاد آفر برا سایت پربازدید میده که قالبش ریپ نباشه و حداقلش یکم خرج سایت خودش کرده باشه که شما این جداقل هارو هم ندارید
من تو امور شما دخالت نکرد فقط خواستم کمکی به دوستون کرده باشم که بعدا پشیمون نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
داستان از اونجا شروع شد که بازدید سایت من روز به روز رو به افزایش هست ولی در کنارش مشکلات زیادی رو متحمل دارم میشم!!
سایت من وردپرسی هست و بازدیدش روزانه 23 هزار IP یکتا و 55 هزار بازدید کلی.
به دلیل فشار روی CPU های جناب نت افراز دم به دیقه اخطار میاد که CPU جون نداره افزونه کش رو نصب کنید.
افزونه سوپر کش با پلاگین های آمار مشکل داره و وقتی نصبش کنم آمارگیر فوت میکنه!!
نصبش هم نکنم اخطار میدن.
ماهانه 29 هزار تومان پرداخت میکنم اما خیلی اذیت میکنند.
میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که یه هاست بی نقص و قدرتمند با پشتیبانی عالی بهم معرفی کنه؟
این مشخصات سایت بنده هست:
CMS وردپرس
پهنای باند مصرفی حدود 500 گیگابایت و بیشتر (هاستیگ ها نوشتند نامحدود اما همه اش کشکه! و بازم حسابش میکنند)
فضا حدود 15 گیگ
بازدید روزانه 23 هزار آی پی
میخوام سرعت سرور بالا باشه و انقدر گیر الکی داده نشه.
حاضرم تا 60 هزار تومان در ماه هزینه کنم.
در حال حاضر دارم به i-whost مذاکره میکنم اما فکر میکنم اونا موافقت نکنند با این هزینه که اگر نکنند میجبورم افزونه سوپرکش رو نصب کنم و باز نت افراز ضعیف بسر کنم.
منتظر پاسخ های مفید هستم.
لطفا PM ندید و توی همیجا پاسخ بدید چون به خاطر PM های زیادی که ارسال میشه پاسخ نمیتونم بدم.
سلام خودتان یه وی پی اس بگیرید و دایرکت ادمین لایف تایم
بهترین گزینه هست