پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از فرانسهovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
x170
سلام به یه سرور اختصاصی e3 از دیتا سنتر او وی اچ فرانسه نیاز دارم با این اطلاعات
Cpu: 1245v2
Rm:16 ya bishtar
hdd:2*120gb ssd
ip: mohem nist
با سلام از لوکیشن کاندا با هازد اس اس دی رم 32 گیگ
ماهانه 350 تومن با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
نیازی به اثبات کم اطلاعات بودنتون نیست.
آفر ایشون برای سرور فرانسه است دوست عزیز حداقل انتظار دارم بدونید قیمت های فرانسه به یورو هست نه دلار!
ثانیا شما که اطلاعات تون در این زمینه زیاده و دست به ریپورت خوبی هم دارید دو دقیقه از وقت گرانبهاتون رو بذارید و سرور درخواستی ایشون رو تا مرحله قبل از پرداخت سفارش بدید تا متوجه بشید قیمت چند در میاد و قیمت ۴۹۸۰۰۰ تومان من منصفانه بوده یا خیر!
خارج از همه این ها فکر نمی کنم به شما ارتباطی داشته باشه بنده بخام قیمتم رو بالا یا پایین حساب کنم.شما آفر خودتون رو به قیمتی که دوست دارید بدید به بقیه کاری نداشته باشید استاد!
متاسفم برای این سایت و مدیرانش که باندبازی راه میندازن و نفهمیده بن می کنن.شاید نفع شون در این هست!!! جای تاسف زیادی داره جناب مدیر و مدبر!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eshghejalal
دوست عزیز منظورتون با کی بوده که این حرف های رو زدید ؟؟؟؟
روی صحبت من با این آقای ظاهرا محترم هست :
danitfk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami2
نیازی به اثبات کم اطلاعات بودنتون نیست.
آفر ایشون برای سرور فرانسه است دوست عزیز حداقل انتظار دارم بدونید قیمت های فرانسه به یورو هست نه دلار!
ثانیا شما که اطلاعات تون در این زمینه زیاده و دست به ریپورت خوبی هم دارید دو دقیقه از وقت گرانبهاتون رو بذارید و سرور درخواستی ایشون رو تا مرحله قبل از پرداخت سفارش بدید تا متوجه بشید قیمت چند در میاد و قیمت ۴۹۸۰۰۰ تومان من منصفانه بوده یا خیر!
خارج از همه این ها فکر نمی کنم به شما ارتباطی داشته باشه بنده بخام قیمتم رو بالا یا پایین حساب کنم.شما آفر خودتون رو به قیمتی که دوست دارید بدید به بقیه کاری نداشته باشید استاد!
متاسفم برای این سایت و مدیرانش که باندبازی راه میندازن و نفهمیده بن می کنن.شاید نفع شون در این هست!!! جای تاسف زیادی داره جناب مدیر و مدبر!!!!
رضا جان در تایید شما شکی نیست
کاش عزیزم صبر میکردی یوزرت باز میشد مولتی یوزر خلاف قهوانین سایت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eshghejalal
پردازنده Intel Core i5-2400 Quadcore HT Technology
حافظه اصلی 16G DDR3
فضا ۲ هارد دیسک 2TB SATA 2 Gb/s - rpm speed 7200، بصورت RAID1 نرمافزاری
سرعت اتصال به اینترنت ۱۰۰ مگابیت
ترافیک ماهیانه نامحدود
محل نگهداری سرور OVH کشور فرانسه
**قیمت 340 هزار تومن
دوست من این کجا اون سروریه که من میگم لطفا تاپیک رو با دقت مطالعه کنید
کلیک سرور عزیز شما این سرور آخری که هاردش ssd هست رو با یورو چند تومن حساب کردید؟