پاسخ : دوستان با تجربه جواب بدن ! درباره دیتاشیک
بنده چندین بار گفته ام
هیچ دیتا سنتری بد نیست و این فروشندگان ان هست که بد جلوه میدهد
یکی از فروشندگان هم بنده هستم که خودم را هم دور از این حرف نمیبینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بنده چندین بار گفته ام
هیچ دیتا سنتری بد نیست و این فروشندگان ان هست که بد جلوه میدهد
یکی از فروشندگان هم بنده هستم که خودم را هم دور از این حرف نمیبینم
ببخششید نمیفهمم چرا شما انقدر سنگ این دیتاسنتر رو به سینه میزنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
ببخششید نمیفهمم چرا شما انقدر سنگ این دیتاسنتر رو به سینه میزنید؟
چون هیچ بدی ندیدم و از 99 درصد فروشندگاه این دیتا سنتر بیشتر سرور دارم و بدون هیچ حاشیه ای و بزرگان همین انجمن هم از بنده سرویس دارند از همین دیتاشکی که میگین بد است
تنها کسانی مشکل دارند که اطلاعات فنی کمی دارند و یا دیتا سنتر های آمریکایی را با هتزنر مقایسه میکنند که کار صد در صد اشتباهی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چون هیچ بدی ندیدم و از 99 درصد فروشندگاه این دیتا سنتر بیشتر سرور دارم و بدون هیچ حاشیه ای و بزرگان همین انجمن هم از بنده سرویس دارند از همین دیتاشکی که میگین بد است
تنها کسانی مشکل دارند که اطلاعات فنی کمی دارند و یا دیتا سنتر های آمریکایی را با هتزنر مقایسه میکنند که کار صد در صد اشتباهی است
کاملا" درسته ؛
قوانین اروپایی کجا .. آمریکایی کجا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Passport
کاملا" درسته ؛
قوانین اروپایی کجا .. آمریکایی کجا
ممنون از شما
بنده طبق تجربیات چندین ماهه خودم و چندین 10 نزدیک به 100 سرور خودم میگم(اصلا بحث تعداد برام مهم نیست همین که کاربرام مشکل نداشته باشن از سرم هم زیادی است و حاظرم همین الان سرویس دهیم از این دیتا سنتر را قطع کنم تا کاربرام راضی باشند و مشکلی براشون ایجاد نشه) نه اینکه بگم آره بدهست و فلان و بهمان
ما باید رفتار با طرف مقابلمان را یاد بگیریم به جای اینکه او.ن را با جا های دیگر مقایسه کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بععلله، یعنی همهی فروشنده های حرفه ای که در این انجمن تشریف دارند از سطح دانش پایینی برخوردارند و فقط شما اینجا سطح دانشتون تکمیله!
نترس از آن که سر به ...
این هم نمونه تاپیک که مطالعه اش برای افرادی چون شما بد نیست
http://www.webhostingtalk.ir/f14/73553/index6.html#post752837
عزیز، انقدر خودتون رو بالا ندونید و نزنید توی سر دیگران
اگر هیچ زمانی قیمت پایین با کیفیت بالا وجود داشت منُ خیلی های دیگه آلان اینجا نبودید
اگر قبول ندارید، بنده همین آلان به شما میتوانم سروری ارائه دهم با رم 74 گیگ و سی پی یو 16 هسته و هارد 1ترا پورت 100 نامحدود و امکان ارتقاع تا 1 از آمریکا
+ هر هارد اضافه 1 ترا فقط 15$
فقط به قیمت ماهیانه 120$
اما هیچ تضمینی نمتونم به شما بدم
اگر میبینی که من این آفر رو وارده بازاره ایران نکردم به این دلیل بوده که ضررش به من فروشنده ی سرور مجازی میرسه که رم 256 MB رو میدم 20 تومن، با وارد شدن این سرور ها، آفر رم 2 گیگ ماهی 10 تومن میاد توی سایت
امیدوارم در تفکرتون کمی تجدید نظر کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
بععلله، یعنی همهی فروشنده های حرفه ای که در این انجمن تشریف دارند از سطح دانش پایینی برخوردارند و فقط شما اینجا سطح دانشتون تکمیله!
نترس از آن که سر به ...
اگر هیچ زمانی قیمت پایین با کیفیت بالا وجود داشت منُ خیلی های دیگه آلان اینجا نبودید
اگر قبول ندارید، بنده همین آلان به شما میتوانم سروری ارائه دهم با رم 74 گیگ و سی پی یو 16 هسته و هارد 1ترا پورت 100 نامحدود و امکان ارتقاع تا 1
از آمریکا
فقط به قیمت ماهیانه 120$
اگر میبینی که من این آفر رو وارده بازاره ایران نکردم به این دلیل بوده که ضررش به من فروشنده ی سرور مجازی میرسه که رم 256 MB رو میدم 20 تومن، با وارد شدن این سرور ها، آفر رم 2 گیگ ماهی 10 تومن میاد توی سایت
موفق باشید
بهتره به خودتان توهین نکنید بنده چنین حرفی را نزدم
شما بدهید اون دیتا سنتر را به بنده و بنده به شما بدون هیچ مشکل سرویس ارائه کنم اگر چنین شرایطی دارد
بنده خودم خریدارش باشم نه شما و کس دیگر بنده هم همین رو گفتم فروشندگان مشکل ایجاد میکنند
خودم خریدازی کنم و شما ببینین چه خبره توی دنیا و نوع دیدگاهتان را عوض کنم
منتظر لینک دیتا سنتر هستم و تا 2 ماه دیگر نهاست ازش سرویس تهیه میکنم(سرور هام رو دارم یک کاری میکنم که تا 2 ماه زمان برای خرید اختصاصی جدید برای خودم ندارم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
نترس از آن که سر به ...
اگر قبول ندارید، بنده همین آلان به شما میتوانم سروری ارائه دهم با رم 74 گیگ و سی پی یو 16 هسته و هارد 1ترا پورت 100 نامحدود و امکان ارتقاع تا 1
از آمریکا
فقط به قیمت ماهیانه 120$
موفق باشید
البته من یادم میاد شما رم 3 -4 گیگابایت هم زیر 30 تومان میدادید و حالا هم کلی شکایت میکنند از کیفیت سرورهاتون.
داخل تاپیک فروشتون هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Passport
البته من یادم میاد شما رم 3 -4 گیگابایت هم زیر 30 تومان میدادید و حالا هم کلی شکایت میکنند از کیفیت سرورهاتون.
داخل تاپیک فروشتون هست
میدادم، آلان که نمیدم عزیز، 4 5 ماهه که نمیدهم :)
همچنین، شما جز تعداد مشتری که همان زمان آفری که فرمودید خرداری نمودند و به سن بلوغ هم فکر نمیکنم رسیده باشkد در حال حاظر در تاپیک بنده در حال فحاشی میباشند (تعدادشان نیز بیشتر از 2 3 نفر نیست) خوش بختانه مشتریانی که در حال حاظر از بنده سرویس دارند اهل تشخیص هستند و در این 3 ماههی که بنده در سایت وبهاستینگ تاک که هیچ فعالیتی ننمودم و هیچ مشتری جدیدی هم نداشتیم (بخش فروش غیر فعال بوده) تا آلان سرویس خود را تمدید ننموده در غیر اینصورت بنده نیز آلان اینجا نبودم + خسارتی که برای کاربران قرار داده ام، تا آلان هیچ کسی درخواستی نکرده است زیرا درک میکنند که وقتی یک قطعه مکانیکی مشکل دار میباشد از دست فروشنده خارج میباشد
شما بهتره همین آلان بروید پست آخر را چک کنید ببینید کسی اعتراضی کرد بعد پست بنده؟ :)
فقت جهت شفاف سازی بوده، لطفا بحث تاپیک فروش رو نکشید وسط
موفق باشید