پاسخ : سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس
راستش من این تاپیک رو زدم اول جهت جلوگیری از پیش آمدن مسائل بیشتر برای کاربران دیگر
و دوم برای اینکه مدیر یا مسئول این سایت تشریف بیارن اینجا و جواب بدن ، چون گویا با بنده قهر کرده و جواب حتی ایمیلهای من رو هم نمیدن B-)
در مورد ه.ک ایمیل هم گفتم که من با آی دی یاهویی که در جاوید هاست ثبت نام کرده بودم ، دو سال هست دارم کار میکنم و تو این دوسال حتی یکبار هم مورد حمله یا سواستفاده قرار نگرفتم!
اما همین دیروز که با جاوید هاست مشکل برخوردم ، ایمیلم مورد هک قرار گرفت!!! شاید دلیل قانع کننده ای نباشه و همزمانیه وقایع باشه ، اما بی دلیل هم نیست چون پسوردی که بارها برای ورود به آی دی یاهوی من اشتباه وارد شده بود و از آن طریق هم افراد ناشناس قصد بازیابی رمز عبور را داشتند خیلی خیلی اتفاقی با رمزی که در جاوید هاست زده بودم یکی بود و بازم میگم بسیار بسیار اتفاقی !!!!:-b
مورد بعدی هم اون دوستی که گفتن نوسانات دلار با شب و روز فرق میکنه ، فرمایششون درست اما در این چند روز دلار ارزون شده نه گرون!!!
بعد خدا شاهده و بدون اقرار میگم که 3 روز بود دنبال دامنه دات کام ارزون بودم و هیچ جا ارزون تر از اونجا ندیدم ، پس امکان اینکه اشتباه لحظه ای باشه به خاطر دلار قانع کننده نیست و قیمتها حداقل از 3 روز پیشی که من رفته بودم اونجا تغییر نکرده بود و قیمت صفحه(30400) با قیمت کسری دردرگاه (35000)هم فرق میکرد.
لیست قیمت دامنه هم در این سایت به پنل مدیریت وصل نیست و عکسی از قیمت ثبت دامنه هایشان در صفحه دامنه خودشون گذاشتن ، پس ربطی به نقاط ضعف یا قدرت whmcS نداره. پس دوستان لطفا در مورد این موضوع زیاد کشش ندن :58:
به هر حال بازهم ممنون از شما دوستان همراه کننده
اما من بیشتر دوست دارم که خودشون هم تشریف بیارن و از خودشون دفاع کنن ، چون هرکی یه طرفه بره پیشه قاضی ، 100% راضی بر میگرده که من نمیخوام اینطور باشه ( چون در ایمیلی به من چیزی گفتن که به اونجام فشار آورد و مجبور شدم این تاپیک رو بزنم ، وگرنه که کاری نداشتم و وجه رو هم به من برگشت داده بودن ، هرچند با کسر کارمزد500 تومان ناقابل که به خاطر اشتباه اونا از من کم شد)
مشکل هم این 500 تومان نیست ، طبق گفته خودشان شما ( یعنی بنده) امروز تنها کاربری نبودید که خرید کردید و واریزی شما کمترین مبلغ بود!!!!!
با این اوصاف حساب کنید کسر 500 تومان از هر کاربر چقدر میشه!!!!!!
Re: سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس
500 تومان مگه تو جیب جاوید هاست میره که شما میگین حساب کن چقدر میشه
Sent from my HTC One X
پاسخ : سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس
اشتباه از جانب جاوید هاست بوده که قیمت ها رو به روز نکرده و باید مبلغ رو کامل برگشت بزنه ولو اینکه خودشون 500 تومن ضرر کنن .
راجع به تلاش برای هک ایمیل از کجا میدونید قصد هک کردن با پسوورد وارد شده در جاوید هاست رو داشتن ؟ از طرف یاهو میل اومده ؟