پاسخ : فروش دامین domain-reseller.ir
جناب آقای یوسفی دوباره سلام ، ( بنده صبح راجع به ریسلر باهاتون تماس گرقتم )
کلام شما بسیار متین ، اما حرف شما زمانی صدق می کنه که ما فقط 2 یا 3 دامنه رند داشته باشیم . در این صورت میتونیم دامنه رو ثبت کنیم و نگه داریم چون میدونیم 100% خریدار داره .
اما وقتی 20 یا 30 دامنه رند داریم مجبوریم اونها رو رزرو نگه داریم . بابا پولمون که از پارو بالا نمیره همه رو ثبت کنیم . گیریم ثبت هم کردیم اگر نخریدند ... پولمون از جیبمون رفته . اکثر بچه های رند باز بیشتر دامنه های رند را رزرو نگه میدارن و اوهایی رو که میدونند 100% فروش میره رو ثبت میکنند .
به طور مثال : الان بنده دامنه wweiran.ir رو رزرو کردم ، این دامنه دیروز از ثبت خارج شد . این دامنه برای یک انجمن بزرگ کشتی کج در ایران بوده با رنک 4 . طالب این دامنه هم زیاد است . بنده 100% این دامنه را ثبت میکنم بعد به فروش میرسانم . اما دامنه ای مثل berlin.ir و که معلوم نیست خریدار داشته باشه رو چرا ثبت کنم ؟ پس عقل حکم میکنه که رزروش نگه دارم .
دوست عزیز جناب آقای یوسفی جسارت بنده رو حمل بر بی ادبی نکنید شما نظرتون رو اعلام کردید من هم نظرم . اصلا خوب نیست ما که با هم همکار هستیم بحث کنیم . شما بزرگ ما استاد ما هستی:53:
اما در جواب دوست خوبمون ، به نظر من بهترین جا برای فروش دامنه های رند سایت زیر است :
ایران سل اولین مرکز تخصصی خرید و فروش دامین در ایران ایرانثل ( مرکز خرید و فروش دامنه های رند )
همه عزیزانی که اینجا هستن فروشنده تشریف دارن و به این آسونی دامین نمی خرن!
مثلا دامین به روندی ROM.ir سال ثبت 2006 بدون پیشنهاد بود