پاسخ : فروش افزایش ورودی گوگل و رتبه الکسا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
برادر ما از تمام نقاط جهان نیاز نداریم که . یعنی به دردمون نمیخوره :d
مثل این میمونه یکی مارو بفرسته یه سایت چینی! حالا هی خودتو به در و دیوار بزن ببین این چارخونه ها که ردیف کردن معنیش چی میشه . . :))
در کل اگر روش غیرمنطقی و غیراستاندارد نباشه، من میخوام
خوب باشه ار نقاط جهان باشه . چه ربطی داره حالا اونا ببینن سودش برا شماست . شما که نمیخوای سایت چینی ببینی که . اتفاقا الکسا و گوگل به سایت هایی که مثلا مثل میگم ها از آمریکا باشه و از کشور های دیگه هم بازدید داشته باشه را خیلی اهمیت و مقام و رتبه میده
خواستین همینجا اعلام کنید یا با آیدی من تماس بگیرید
آیدی من : vaghei_mit
دوستان چه کسانی از ایشون خرید کردن؟توی این انجمن...
الان مثلا من میخوام از گوگل،یاهو و مثلا چند سایت معروف ایرانی بهم بازدید بدی.
500تا از گوگل،250 تا از یاهو و بقیه هم تعدادی از سایت های معروف ایرانی(مثل میهن دانلودو...)
امکانش هست؟1000تا بازدید در طی چند روز انجام میشه؟هزینه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
الان مثلا من میخوام از گوگل،یاهو و مثلا چند سایت معروف ایرانی بهم بازدید بدی.
500تا از گوگل،250 تا از یاهو و بقیه هم تعدادی از سایت های معروف ایرانی(مثل میهن دانلودو...)
امکانش هست؟1000تا بازدید در طی چند روز انجام میشه؟هزینه؟
دوست عزیز ما خرید کردیم به شدت هم پیشمون هستیم
بهتره کار رو دست کسی بدید که چندین سال سابقه داره و تضمین میده بهتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mossidanger
خوب باشه ار نقاط جهان باشه . چه ربطی داره حالا اونا ببینن سودش برا شماست . شما که نمیخوای سایت چینی ببینی که . اتفاقا الکسا و گوگل به سایت هایی که مثلا مثل میگم ها از آمریکا باشه و از کشور های دیگه هم بازدید داشته باشه را خیلی اهمیت و مقام و رتبه میده
خواستین همینجا اعلام کنید یا با آیدی من تماس بگیرید
آیدی من :
vaghei_mit
توصیه میکنم شما برو همون مشقتو بنویس
برادر من بازدیدکننده ای که فقط یه بار بیاد سایت من و بره پی کارش رو میخوام به سرم بزنم؟ به درد نمیخوره اینطوری
بازدید اگه میفرستی، باید یکاری کنی از همون آی پی دوباره بازدید بشه از سایت
وگرنه بازدید فیک سیفور شهرداری هم بلده بفرسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamahost
تابلوئه که فایده ای نداره این روش ها .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamahost
بحث باشما تموم شده و مشکل شما فرمول کار ماست که میخواستی ما ندادیم . شما دیگه الکی بحث نکن . اگه فرمول هم میخوای بیا تا بعت بدم
شما نمیتونی پول در بیاری حسودی نکن و به کسی تهمت نزن . درضمن تحت نظارت مدیر انجمن هستید هرگونه تهمت و حرف های بیمورد در تاپیک های من از انجمن اخراج می شین . مواضب باشین
آقا اگر روش ابتکاری شما اینه : انتقال دهنده
که فکر نکنم به درد بخوره .
افزایش بازدید کاری نداره که . اینکه مشتری بیاد مهمه !
دوستان من شما چطوری گول افرادی مثل این رو میخورید !!!
من میتونم با چند تا ای پی مختلف یعنی با چند تا وی پی اس مختلف وارد سایت بشم! و با چند تا نرم افزار افزایش بازدید بازدیدم رو افزایش بدم... و دیگه چی بگم این عکس رو بگیرم http://p30up.ir/up/qd8ofnbxcam2gtvoy0.jpg
اینکه کاری نداره چرا به همین راحتی پول دادین!
شما فقط میتونید با سو خوب بازدید وو... از گوگل... ببرید گول این جور افراد رو نخورید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mossidanger
بحث باشما تموم شده و مشکل شما فرمول کار ماست که میخواستی ما ندادیم . شما دیگه الکی بحث نکن . اگه فرمول هم میخوای بیا تا بعت بدم
شما نمیتونی پول در بیاری حسودی نکن و به کسی تهمت نزن . درضمن تحت نظارت مدیر انجمن هستید هرگونه تهمت و حرف های بیمورد در تاپیک های من از انجمن اخراج می شین . مواضب باشین
من با شما کاری ندارم دوستمون سوال پرسید
منم از روی تجربه جوابش رو دادم شما اگر به خودت مطمئن هستی نباید برات اهمیت داشته باشه این حرفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
توصیه میکنم شما برو همون مشقتو بنویس
برادر من بازدیدکننده ای که فقط یه بار بیاد سایت من و بره پی کارش رو میخوام به سرم بزنم؟ به درد نمیخوره اینطوری
بازدید اگه میفرستی، باید یکاری کنی از همون آی پی دوباره بازدید بشه از سایت
وگرنه بازدید فیک سیفور شهرداری هم بلده بفرسته
تابلوئه که فایده ای نداره این روش ها .
سوتی زیاد میدین . هیچکش سن منو نمیدونه به جز آقای bamahost پس شما هم دوستشی . خواهش میکنم انقدر خودتونو کوچیک نکنین واقعا زشته برای شما آقای بزرگ و مشق ننویس. درضمن سر اون تاپیک مدیر اتنجمن گفته هرکی دخالت اضافی در تاپیک انجام داد بهش گزارش بدم تا اخراجتون کنه مواظب باشین که گزارش نکنم
هرکی میخواد بگه تا برای سایتش تست بزنم بعد اگه خواست بخره
یاعلی
خدانگهدار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
دوستان من شما چطوری گول افرادی مثل این رو میخورید !!!
من میتونم با چند تا ای پی مختلف یعنی با چند تا وی پی اس مختلف وارد سایت بشم! و با چند تا نرم افزار افزایش بازدید بازدیدم رو افزایش بدم... و دیگه چی بگم این عکس رو بگیرم
http://p30up.ir/up/qd8ofnbxcam2gtvoy0.jpg
اینکه کاری نداره چرا به همین راحتی پول دادین!
شما فقط میتونید با سو خوب بازدید وو... از گوگل... ببرید گول این جور افراد رو نخورید
خودتون تنها فکر کردین و این حرفو زدین؟=)) من اگه اینطوری باشه که باید 1000 تا وی پی اس بخرم که =)) . داداش من روزانه 1000 تا بازدید و وردی گوگل میدم با آی پی های مختلف پس حرف الکی نزین . من برای یه سایت که 2 ماه روش کار کردم پیج رنک سه گرفتم . البته مطالب خودشم جوری بود زود توی گوگل معروف میشن