پاسخ : فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی و پورت 1000 | امریکا | هلند | المان | فرانسه | ا نگلیس |....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia4sms
سلام
لطفا سرعت دانلود هر پورت رو میگید؟
قیمت افزایش هارد چقدره؟
سلام
سرورهای با پورت 100 حد اکثر 12mb در ثانیه دانلود دارند
سرور های با پورت 1000 حداقل 15mb در ثانیه تضمین میشه
هارد هر صد گیگ 10 هزار تومان
پاسخ : فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی و پورت 1000 | امریکا | هلند | المان | فرانسه | ا نگلیس |....
سلام
من یک vps با cpanel میخواستم بخرم 1 ساله اما هر چقدر زنگ میزنم کسی جواب نمیده ؟
آیا هنوز کار میکنید یا خیر ؟
سلام
من برای کشور هلند رو می خوام و سیستم عامل نصب شده برروی آن ویندوز سرور 2008 باشه ..من سایت رو گشتم ولی ویندوز سرور 2008 نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir00002
سلام
من یک vps با cpanel میخواستم بخرم 1 ساله اما هر چقدر زنگ میزنم کسی جواب نمیده ؟
آیا هنوز کار میکنید یا خیر ؟
سلام
گویا امروز با همکار ما صحبت کرده بودید
برای خرید وی پی اس با سی پنل فردا با شماره 09354122410 تماس بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tik.tak
سلام
من برای کشور هلند رو می خوام و سیستم عامل نصب شده برروی آن ویندوز سرور 2008 باشه ..من سایت رو گشتم ولی ویندوز سرور 2008 نبود
از این لینک سرور هلند
سرور مجازی VPS | شرکت سرور پردازان اسیا ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی
و برای انتخاب 2008 سرور 2048 رم رو انتخاب کنید
سیستم عامل: 2008 32 بیت و 2008 64 بیت قابل انتخاب است
پشتیبانیشون واقعآ عالی هست
من از یک جای دیگه سرور داشتم سرور مشکل پیدا کرد ولی با این حال ایشان سرور من رو بدون هزینه تو کمترین زمان درست کردند:x
سرور من رو کمتر از نیم ساعت تحویل دادن
پشتیباتی هم عالی
بله پنل وی ام ویر هم داده میشه
لطفاً قیمت بدید:
Dedicated Cpu: 4 Corei
Dedicated RAM : 2 GB
Disk Space : 250 GB
Dedicated IP : 1 ip
Bandwidth : Unlimited