پاسخ : بانک ملت همه تراکنش های ناموفق پارسال رو ستل کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
چیزی به حساب ما نیامده، دلیلش هم اینه که همیشه حساب بانکی را چک و پیگیری و ستل می کردیم.
ولی وقتی در روز بیش از 100 تا تراکنش باشه خیلی سخت میشه پیگیری کرد و ما اغلب پیگیری نمی کردیم.
بعد از عید زنگ زدم گفتم ستل نشده های مارو لیست کن 400 تومن از برج 5 بهمون ستل نشده داد
حالا امروزم 6 تا تراکنش داد که می شه 113 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
ولی وقتی در روز بیش از 100 تا تراکنش باشه خیلی سخت میشه پیگیری کرد و ما اغلب پیگیری نمی کردیم.
دوست عزیز با تمام احترامی که براتون قائلم اما کارتون واقعا اشتباه است که حسابداری درست و درمون ندارید. هر روز باید حساب ورودی و خروجی را داشته باشید و نهایتا موجودی دفتر و بانک با هم بخواند.
برای ما هم 4 تا واریز شده http://forum.blu-ray.com/images/smil...orted/rock.gif که مطمئنم از همون تراکنش های ستل نشده بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دوست عزیز با تمام احترامی که براتون قائلم اما کارتون واقعا اشتباه است که حسابداری درست و درمون ندارید. هر روز باید حساب ورودی و خروجی را داشته باشید و نهایتا موجودی دفتر و بانک با هم بخواند.
ببین وقتی 100 تا تراکنش داری 5 تاش نیاد حالا بگرد بین 95تا اون 5 تارو ستل کن سخته خدایی بین 20 تا تراکن پوست کنده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
باسلام
بله مسلما اشتباه از ماست و باید همیشه چک کنیم.
البته از کد تراکنش هایی که برای ما درج شده مشخصه که حدودا به 8 الی 9 ماه پیش برمیگرده و جدیدا تمام تراکنش هارو چک می کنیم.
اون زمان که درگاه ملت بد کار نمیکرد ما بیشتر با حسابرسی خود whmcs کار میکردیم و کمتر حساب بانکی رو چک میکردیم.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novintak2
ببین وقتی 100 تا تراکنش داری 5 تاش نیاد حالا بگرد بین 95تا اون 5 تارو ستل کن سخته خدایی بین 20 تا تراکن پوست کنده میشه
والا ما که چک میکردیم همیشه بازم 4 تا تراکنش از دستمون در رفته بوده که امروز خودشون ستل کردن اومده به حساب دیگه وای به حال اونایی که چک نمیکنن /:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novintak2
اصلا 1000 تا باشه! یعنی پول براتون ارزش نداره! دمتون گرم واقعا.... حاضرید هر چه براتون امروز واریز شده به حساب محک یا کهریزک بریزید؟
همین حالا حسابم رو چک کردم
58 تومان که مجموع 10 تراکنش بود به حسابمو اومد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
من تو 8 ماه با درگاه که کار کرده بودم حدود 18 میلیون بود
ولی اینکه شما می گید مشکل حسابداری
باید عرض به خدمتتون برسونم که من شدیدا تمام ورودی و خروجی هارو چک می کردم و مشتری اون روز پول رو واریز نمی کرد براش کارهاشو انجام نمی دادم
و این 3 تا هم حاتمالا پیگیری نکردن اخه به ما هم حرفی نزدن
اشخاصی که می اومدن و می گفتن . ما پیگیر ستل می شدیم و رفع می کردیم
ولی اینکه این مبلغ بعد اومده جاس حرف داره