ما همه جا اطلاع رسانی کردیم و حتی با بی و قاحتی تمام افراد دنبال استفاده از نسخه ی نال شده هستند.
کافیه یک view source توی سایت بزنند و ببینیند که ۱۰۰ جا اسم من هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
ما همه جا اطلاع رسانی کردیم و حتی با بی و قاحتی تمام افراد دنبال استفاده از نسخه ی نال شده هستند.
کافیه یک view source توی سایت بزنند و ببینیند که ۱۰۰ جا اسم من هست.
Rayannet جان تو پست قبلی هم گفتم اول خودمون به خودمون احترام بزاریم. یعنی اگه کرک شدهماکروسافت استفاده می کنیم ولی به یه برنامه نویس ایرانی احترام بزاریم
نه حاجی جون من نه از ویندوز استفاده میکنم و نه از فتوشاپ.
این هم تصویر سیستم عاملم هست.
http://mohsendavari.persiangig.com/d...1388-11-24.png
لینوکس توزیع اوبونتو ۹.۱۰ هست
به جای فتوشاپ هم از gimp استفاده میکنم که اپن سورس و فیری هست.
به کی می خواهی شکایت کنی ؟
دادسرای جرایم رایانه ایی تمام ویندوز هاشون کپی شده هست !
نرم افزار هاشون کپی شده هست !
حضرت علی (ع) می گید ! الان که حضرت علی وجود نداره !
وقتی بالایی قانون رو اجرا کرد شما می تونید برید شکایت کنید !
برادرانه می گم دنبال شکایت و اینجور چیزا نباش ! کسی که خودش خرابه نمی یاد به داد شما برسه !
به جای این همه زحمت یه کاری کن کسی نتونه نال کنه به راحتی یا مثل پارس دیتا !
سی ام اس هاش وصل می شند به سرور وقتی مدیر می خواد بره تو کنترل پنل !
آره آقای داوری !
یه جور حرف می زنی هر کی ندونه فکر می کنه ایران زندگی نمی کنی !
کارت تو دادگاه نیوفته حرفم رو درم نمی کنی
واقعا متاسف میشم که هنوز بسیاری از افراد حرفه ای هم احترامی برای کپی رایت قائل نیستند
وقتی شما این طور برخورد کنید با مسائل دیگه جایی برای بحث و شکایت و ... نمی مونه
فقط ظاهر یه حرف رو نبینید محمد جان.نقل قول:
برنامه نویس خارجی مگه جرم کرده ؟!
فکر کنی می فهمی چی گفتم
من که کاری با دادگاه ندارم.
گفتم دارم یه کارایی میکنم.
همچین به راحتی هم نال نمیشه ولی دیگه هر سیستمی را نال میکنند.
اگه قرار باشه اسکریپت وصل بشه به سایت من که پدر مشتری ها در میاد و سرعتشون هم خیلی کم میشه و قیمت هاست من هم به سیستم اضافه میشه که قیمت اسکریپت میره بالا.
این روش خوب نیست.
iranphp خیلی وقته داره استفاده میکنه و الان هم میتونید ببینید که سرعت سایت ها و... اومده پایین خیلی ها به خاطر این موضوع از ایشون خرید نمیکنند.
خیلی روش ها را امتحان کردم ولی بهترین گزینه ای که پیدا کردم فیلتر کردن سایت هست چون هم راحت تر انجام میشه و هم سریع تر.
دادگاه را هم دروغ نگفته باشم ۲ نفر را برای یک اسکریپت دیگه دادگاهی داریم میکنیم که ۷ ماه هست طول کشیده ولی خوبیه دادگاه این هست که وقتی طرف محکوم میشه باید خسارت این وقتی هم که ما گزاشتیم را بده.
ولی خدا شاهده من هیچ موقع نمیخواستم با این افراد برخورد کنم ولی مشتریام شاکی شدند و خودشون دارند پیگیری میکنند .
الان هم قسطی میدیم و هر جوری بتونیم با مشتری راه میاییم ولی مشتری ها واقعا بیشرم هستند و زنگ میزنه و میگه نال شده دارم اگه ۳۰ تومن میدید میخرم وگرنه نال شده استفاده میکنم.
این طرف را چی باید بهش گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟