پاسخ : اخلالات عجیب و جدید دیروز تا به حال اینترنت کشور
من شنیدم که
کابل انتقال اطلاعتی که از روسیه میاد قطع شده و دلیل این ک ر ی و هم و قطع وصل شدنا از این مسئله باشه حالا نمیدونم چقدر صحت داره
اگر سر این موضوع باشه با حل مشکل مشکلات ماهم حل خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
من شنیدم که
کابل انتقال اطلاعتی که از روسیه میاد قطع شده و دلیل این ک ر ی و هم و قطع وصل شدنا از این مسئله باشه حالا نمیدونم چقدر صحت داره
اگر سر این موضوع باشه با حل مشکل مشکلات ماهم حل خواهد شد
توی تامین پهنای باند و اکثر isp ها به مشکل خوردن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirhosein
پاسخ شرکت ارتباطات زیر ساخت به یک سوال تکراری؛
چرا این روزها اینترنت کند است؟
به گزارش خبرنگار جامعه اطلاعاتی باشگاه خبرنگاران، با وجود اینکه وزیر ارتباطات و همچنین مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت وعده داده بودند که دیگر از قطعی و کندی سرعت اینترنت خبری نخواهد بود باز هم کاربران اینترنت در چند روز اخیر شاهد افت سرعتی بودند که فرقی با قطعی نداشت.
بر اساس این گزارش با وجود اینکه هیچیک از مسئولان قطعی اینترنت را نمی پذیرفتند، با طولانی شدن مسئله، مسئولین شرکت زیر ساخت علت مشکل انکار شده را بیان کردند.
بر این اساس شرکت زیر ساخت عنوان کرده است قطعی و اختلال در سرعت اینترنت ناشی از قطعی کابلهای بین المللی سوئد بوده که به زودی با اتصال مجدد آن اختلال و کندی برطرف خواهد شد.
طبق اعلام شرکت ارتباطات زیر ساخت به منظور رفع این مشکل اقدام ایجاد مسیر های جایگزین جهت ترانزیت ارتباطات بین الملل از جمله استفاده از مسیر ترانزیت شمال – جنوب از طریق پروژه ارتباطات ایران – اروپاepeg نموده است که بزودی فاز اول این پروژه افتتاح خواهد شد.
کلا مشکل اینترنت س یا س ی هست، تا اواسط و یا اواخر تیرماه این مشکلات خواهد بود و فقط اسم و نوع بهانه های ساختگی شرکت زیرزمین ساخت :)) عوض خواهد شد . صبور باشید .....
متاسفانه بنده هم این مشکل رو دارم.هر 1 دقیقه قطع میشه. نه میتونم به اس اس اچ وصل شم. نه به پی پال. بدترین وضعیتیه که دیدم.
حالا این کابلی که گفتین تا کی مشکلش حل میشه ؟
نشه حل مشکل بیفته برای بعد از انتخابات .
کابل؟! این جک ها دیگه قدیمی شده، تا بوده همین بوده. این سیستم کاملا آنارشیستی داره اداره میشه.
کلا اهواز هم همینجور شده . . .
Re: اخلالات عجیب و جدید دیروز تا به حال اینترنت کشور
دوستان من ک.....ی.....و با س.....اااا.ی....فون میزنم یه سایت را خیلی سریع میاره اما 1مین که میگذره هیچ سایتی را نمیاره
پ.ن. : کابل کشیشون ضعیفه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بنده نیز این مشکلو دارم امید وارم فقط هرچه سریع تر رفع بشه
ريموت اعصاب نزاشته
مانيتورمو ميخوام گاز بگيرم انقدر سرعت كمه :-<