پاسخ : فروش سرورهای وارز ساپورت دیتا سنتر ovh در کشور فرانسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
بنده هم جناب BestServer.IR قبول دارم !
ولی ممنون می شم حداقل برای بنده توضیح بدید !
با سلام خدمت شما،
ممنون از نظر شما، با کمال علاقه برای شما توضیح میدهیم. :)
دیتا سنتر OVH دارای چندین جایگاه در چندین مکان مختلف میباشد، در هرکدوم از این اتاقها و دیتا سنترها سرورهای مخصوص خودش وجود خواهد داشت، یک ردیف از اتاقها به نم KS و NS هستند که سرورهای معمولی را در این قسمتها هست میکنند، ردیف دیگر بنام FS میباشد، که این سه نوع سرور حجیم در آنها قرار دارد.
در حالت کلی دیتا سنتر بزرگ ovh زیاد مشکلی با وارز نخواهد داشت، تا وقتی که قوانین را رعایت کنید. ۱- اسپم نزنید. ۲- از سرور به عنوان ارسال کنند ( seeder ) تورنت استفاده نکنید، در غیر این صورت، هیچ گونه مشکلی با شما نخواهد داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
با سلام خدمت شما،
ممنون از نظر شما، با کمال علاقه برای شما توضیح میدهیم. :)
دیتا سنتر ovh دارای چندین جایگاه در چندین مکان مختلف میباشد، در هرکدوم از این اتاقها و دیتا سنترها سرورهای مخصوص خودش وجود خواهد داشت، یک ردیف از اتاقها به نم ks و ns هستند که سرورهای معمولی را در این قسمتها هست میکنند، ردیف دیگر بنام fs میباشد، که این سه نوع سرور حجیم در آنها قرار دارد.
در حالت کلی دیتا سنتر بزرگ ovh زیاد مشکلی با وارز نخواهد داشت، تا وقتی که قوانین را رعایت کنید. ۱- اسپم نزنید. ۲- از سرور به عنوان ارسال کنند ( seeder ) تورنت استفاده نکنید، در غیر این صورت، هیچ گونه مشکلی با شما نخواهد داشت.
بسیار تشکر !
این مورد شامل نرم افزار های نال شده همانند وی بی هم هست ؟
سلام
من کارم هاستینگ نیست ولی
وقتی به سایت OVH مراجعه کردم و آمار دقیقش رو در آوردم ، این بود که اینها همونطور که Bestserver.ir عزیز هم گفتند با این مشکل دارند که از سرور بعنوان seeder استفاده نشه و وقتی کلمه ی the server that storage anything هست رو زده غیر مستقیم رسونده ، فکر کنم با کرک ، نرم افزار کرک شده و فیلم و سیستمهای نال شده رو این سرورهاشون مشکلی ندارند و فقط با چیزهایی که برای سرور بد تموم بشه از لحاظ امنیتی و ... مثل همون اسپم و ... مشکل دارند.
حقیقت ، روز اول هم که این تاپیک رو دیدم یه کم تعجب کردم ولی سایت Hébergement et Solutions Internet - OVH رو دیدم و کامل خوندم دیدم که بله ، درسته ، حالا ما اسمش رو وارز میذاریم ، ولی همون بدون کپی رایت بهتر هست.