دوستان درخواست ما فعلا 1 تا 5 سرور هست، ترجیحا هم سرور در ایران باشد(هزنیه انتقال بالاهست)
جالبه که هم خریدار سرورهستند اما فروشنده ای نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان درخواست ما فعلا 1 تا 5 سرور هست، ترجیحا هم سرور در ایران باشد(هزنیه انتقال بالاهست)
جالبه که هم خریدار سرورهستند اما فروشنده ای نیست
افرهایی که هست رو بزاريد. هزينه انتقال به ايران رو هم بگيد. ما هم خريداريم.
متاسفانه در وب هاستینگ تالک روی خرید سخت افزار نمیشه به نتیجه رسید
سرور اک خواستید میتونیم تهیه کنیم اما دسته دوم موجود نیست
سلام
فکر نمی کنم اصلا ارسال سرور های دست دوم با پست یک ایده باشه !!! چون معمولا سرور های قدیمی وزن بسیار زیادی دارند و ارزون ترین پست توی کانادا که CanadaPost هست این گونه سرور هارو ارسال نمی کنه اصلا به ایران .
و برای همین گفتم تعداد زیاد باشه که با فریت به صرفه بشه . فریت زمینی که با کانتینر های 20 فوتی و 40 فوتی با کشتی صورت می گیره و معمولا بندرعباس تخلیه میشن و از اونجا بعضی اوقات بندر بوشهر هم میان اینجور کشتی ها . فریت هوایی هم که معمولا فرودگاه امام خمینی تحویل گرفته میشه و ترخیص میشه . مسئولیت همه ی این ها نیز با خود بنده هست .
همکار بنده که در کانادا ساکن هستند هم اکون در حال ارزیابی چند شرکت باربری برای فریت هستند که به زودی نتیجه رو به من اعلام خواهند کرد ایشون . دوستانی هم که خود مایل به خرید هستند میتونم بهشون آدرس در کانادا بدم یا P.O BOX در امارات متحده عربی که اجناس خودشون رو ارسال کنند تا در ایران تحویل بگیرند .
بعد از اعلام نتیجه هزینه ها توسط همکارم اطلاعات بعدی رو به اطلاعاتان خواهم رساند .
موفق باشید .
سلام
سرور c6100 دل موجود است . این سرور 4 تا نود داره و مشخصات هر نود هم به شرح زیر است :
32 گیگ رم
2 تا سی پی یو کواد کور
2 تا هارد دو ترا
چند تا از اینها آماده تحویل فوری در تهران است. سرورها در دیتاسنتر کار میکردند.
پی ام بدید : tarahosting
اگه مناسب باشه خریداریم
ميزان بودجه ای که در نظر گرفتيد رو پيام خصوصی کنيد براتون چند تا آفر ارسال ميکنيم.
شما آفرتون مناسب باشه ما همیشه بوجه داریم
فقط منتظر پیشنهاد های خوب هستیم