پاسخ : مشکل در اپلود دیتابیس در دایرکت ادمین.
اگر SSH access دارید بهترین راه برای شما استفاده از کامند mysql می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
فکر کنم باید poxt_max_size رو زیاد کنید! البته دقیق نمیدونم توی مقالات به چشمم خورده بود.
اگر کم باشه کلا عمل آپلود چه مای ادمین چه بیگ انجام نمیدهند قبل از آپلود همین مقدار را چک میکنند.البته تا جایی که بنده کار کردم و دیدم. (خیلی کم با بیگ کار کردم در حد چند بار)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
ممنون از ککت من این ها رو انجام دادم یک نگاه بکنید لطفا
کد PHP:
max_execution_time = 60000 ; Maximum execution time of each script, in seconds
max_input_time = 60000 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
;max_input_nesting_level = 64 ; Maximum input variable nesting level
memory_limit = 2000M ; Maximum amount of memory a script may consume (128MB)
رم و پردازنده را چک کردید مشکلی نداره ؟
یک تجربه : همین سه روز پیش بود یک سایت پر مصرف روی یک سرور مجازی بود بعدش ارور رم هم داد. رم کل سرور 1 بود اومدیم از 128 کردیم 256 کلا دیگه هنگ کرد بالا نیومد که نیومد تا ریس دادیم و قبل از لود کامل سریع مقدار را به حالت قبل برگرداندیم.
2000 مگ خیلی خیلی زیاده :) همینطوری رو هوا دست به مقادیر نزنید عزیز بدتر مشکل براتون ایجاد نشه. البته صلاح خویش خسروان دانند قصد راهنمایی بود.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
اگر کم باشه کلا عمل آپلود چه مای ادمین چه بیگ انجام نمیدهند قبل از آپلود همین مقدار را چک میکنند.البته تا جایی که بنده کار کردم و دیدم. (خیلی کم با بیگ کار کردم در حد چند بار)
رم و پردازنده را چک کردید مشکلی نداره ؟
یک تجربه : همین سه روز پیش بود یک سایت پر مصرف روی یک سرور مجازی بود بعدش ارور رم هم داد. رم کل سرور 1 بود اومدیم از 128 کردیم 256 کلا دیگه هنگ کرد بالا نیومد که نیومد تا ریس دادیم و قبل از لود کامل سریع مقدار را به حالت قبل برگرداندیم.
2000 مگ خیلی خیلی زیاده :) همینطوری رو هوا دست به مقادیر نزنید عزیز بدتر مشکل براتون ایجاد نشه. البته صلاح خویش خسروان دانند قصد راهنمایی بود.
یا حق
ممنون رم سرورش 4 گیگ بود الان روی چند بزارم؟
باسلام و خسته نباشید بنده یکی سرور مجازی ایران دارم هیچ گونه cms که با دیتابیس ختم میشه رو نمیشه روی سرور ریخت
پیغام تایم اوت و خیلی کند ایمپورت می کند بنده تخصص خاصی هم ندارم کسی هست کمکم کنه ممنون میشم هزینش رو هم پرداخت می کنم باتشکر