پاسخ : سرور اختصاصی با پشتیبانی قوی
:71:
دوستان همه خوبن و سرویس های خوبی رو ارائه میدن ولی شما نیا از چند تا فروشنده بپرس چی خوبه چی بده باید با کسایی امثال من که با کلی دیتاسنتر کار کرده و فروشنده هم نیست سلام - مشورت کن .
از معروفا شروع میکنیم :
اول گیگا ( گیگا دیتاسنتری بسیار عالی ولی به خاطر مشکلاتی که سر پورت هاش داشتم تصمیم گرفتم بیخیالش بشم چرا چون پورت هاش بعد از یه مدت میره روی 10 مگ بر ثانیه و در کل بدرد سایت پرترافیک من نمیخورد
اگه سروری میخوای که پرواز کنه و هر موقع اراده کردی همچون پلنگ بالا بیاد و پورتش 1 گیگ باشه و پشتیبانی بسیار خوبی بده دوستان عزیزمون در HugeServer که سرور های فرانسوی خوبی دارن رو بهت پیشنهاد میکنم . ( من خودم الان پیششون هستم و از همین جا بهشون خسته نباشی میگم ).
========
اگه با اروپا حال نمیکنی و میخوای بری در قاره ی آمریکا سرور تهیه کنی من ded24 رو بهت معرفی میکنم که از دیتاسنترهای بسیار خوبی آفر دارن iweb رو کار کردم تایید میکنم xlhost باهاش بودم تایید میشه و غولی هستن ولی نقایصی هم دارن مثل پورت ها و پهنای باند که پیشه رپیدفا کم میاوردن ....
خلاصه حالا که داریم از اجنبی ها سرویس میگیریم خوبه که بیایم از اروپا بگیریم بیا فرانسه جای خوبیه :D
موفق باشی