پاسخ : Export ( خروجی گرفتن ) لیست ایمیل ها و موبایل ها ، اسکریپت virtual freer (رایگان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia4sms
سلام
عزیز تعریف کد کوپن برای فرییر میتونید اوکی کنید؟
رایگان ندیدم. ممنون
من این پلاگین رو دارم میفروشم،
تو امضای بنده لینکش هست ،
ولی اینکه به صورت رایگان قرار بدم نمیتونم ، چون چند نفر از بنده خرید کردند و حق اون ها ضایع میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76609/
پاسخ : Export ( خروجی گرفتن ) لیست ایمیل ها و موبایل ها ، اسکریپت virtual freer (رایگان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
درسته بله حق با شماست پس اطلاع خواهم داد ...
این اررور را برای من میده دلیل چیه ؟!
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/___/public_html/back/exportexcel.php on line 73
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen12
این اررور را برای من میده دلیل چیه ؟!
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/___/public_html/back/exportexcel.php on line 73
فکر کنم مشکل اخرین فایل بود ،
حل شد
دوباره دانلود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
خیر
با باز کردن لینک اگر وارد پنل شده باشد مستقیما دانلود میکنید
عزیز منظورت اینه دیگه :
site/back/exportexcel.php
برا من صفحه سفید می یاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
وقتی اس کیو ال هست چه نیازی داره بک اپ گیری جدا انجام شه ؟
اگر این مورد رو متوجه شم طراحی میکنم
سلام وقتی با اس کیو ال انتقال میدی دچار مشکل زیادی میشی اگه بکاپ گیر جدا براش بسازید بهتر هست م نتونستم منتقل کنم این اسکریپت رو با اس کیو ال و دچار مشکل های زیاید شدم خودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
سلام وقتی با اس کیو ال انتقال میدی دچار مشکل زیادی میشی اگه بکاپ گیر جدا براش بسازید بهتر هست م نتونستم منتقل کنم این اسکریپت رو با اس کیو ال و دچار مشکل های زیاید شدم خودم.
چشم روش کار میکنم
2 فایل پیوست
نکته مهم : حتماً فایل پست اول دانلود و در ادامه فایل زیر در مسیر داده شده کپی کنید.
محتویات فایل زیر در پوشه back کپی کنید.
مسیر اجرای فایل
کد:
http://domain/back/export.php
فایل پیوست 12666http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D9%86-pic-png
سلام
هر کدومو میزتم ارور زیرو میده
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan227
سلام
هر کدومو میزتم ارور زیرو میده
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
اول فایلی که در پست اول گذاشتم رو دانلود کنید
بعد این فایلی که دوستمون گذاشته رو باش جایگزین کنید