دیتالایف به sql سرور شدیدا فشار میاره . مخصوصا در بازدید بالا ....
نمایش نسخه قابل چاپ
دیتالایف به sql سرور شدیدا فشار میاره . مخصوصا در بازدید بالا ....
ندادن نسخه جدید به این معنی نیست که پشتیبانی نداره. نیوک یهو کلی امکانات اضافه می کنه و مشکلات رو برطرف می کنه ولی دیتالایف هر امکانی که اضافه کرد به اسم یه نسخه جدید میده بیرون. به نظر من دیتالایف یه خورده به سمت سوسول شدن پیش میره :d یعنی امکاناتی میزاره که اصلا استفاده ی مهمی نداره . مثل کد هایی ه برای وبلاگها میزارن.
mehdi24
امسال پرکاربرترین سیستم دیتالایف بود حیف که پشتیبانیش غیرفعاله الان ، وگرنه میرفتید قسمت آمار سایت رو نگاه میکردید بعداً میدونستید
پشتیبانی هم به زودی درست میشه
دیتالایف مگه رایگانه ؟ نسخه رایگان داره ولی امکاناتش محدود هست
در ضمن سر امنیت نمیشه بحث کرد ، هر کدوم باگ دارند که نسخه جدید میدن
انتخاب سی ام اس بیشتر به صلیقه و کاری که می خواهید انجام بدید بستگی داره
فعلا وردپرس برای کارهای سبک بهترین هست ولی اگه کار تخصصی نیاز دارید جوملا رو پیشنهاد میدم
دیتالایفمنو یاد سی دی دیتالایف میندازه:-&
پس بهتره برید سراغ همون نیوک و وردپرس =)) =))=))
جوملا هم حالا پیر شده o:-)
جوملا پیر نشده ، طی یک سال گذشته از پایه تغییر کرد مشکلاتی هم که داشت به همین دلیل بود
فعلا که سه ماه هست نسخه 1.5.15 رو دادن و مشکلی نداره و کاملا استیبل شده ، به زودی هم نسخه 1.6 رو ریلیز می کنند
جوملا سیستم قدرتمندیه همین تازگی ها هم نسخه جدیدش اماده شد ، ولی به کار من نمیاد ...
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
با همشون کار کردم ، نیوک حرفه ایه ولی وردپرس seo خوبی داره ( مشکل اینجاس )، میخوام ببینم نظر ملت چیه !
من میگم وردپرس
چون هر بلایی بخوایی میشه سرش آورد!!!
امنیتشم خدا وکیلی خوبه
کلی هم پلاگین داره
تا باگی چیزی چیدا میشه هم که بروز میشه
سئو هم که دیگه جای بحث نداره
دیگه چی میخوای
فقط ایرادی که داره اینه کار کردن باهاش ساده هست اگه مثل نیوک یا دیتالایف این همه زرق و برق داشت دیگه کسی طرف اونا نمیرفت