پاسخ : 20% تخفیف بر روی سرورهای 4 هسته ای | سرور 4 هسته ای از 79 تومان | سرور دو هسته ای با پورت 1گیکابیت از 59 تومان
راستی دو سوال
1- این سرور آخر هم که گذاشتین دل هست؟ یا سوپرمیکرو
2- پورت 1000 امکانش نیست؟
پاسخ : 20% تخفیف بر روی سرورهای 4 هسته ای | سرور 4 هسته ای از 79 تومان | سرور دو هسته ای با پورت 1گیکابیت از 59 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
راستی دو سوال
1- این سرور آخر هم که گذاشتین دل هست؟ یا سوپرمیکرو
2- پورت 1000 امکانش نیست؟
1. سرور دل هستش
2. متاسفانه در پورتلند سویئچ هامون پورت 1 گیگابیتی ندارند
زنده باشید
سلام.
من از خود سايت ديدن كردم و همچنين از افرهاش دو سوال داشتم.
1.ايا شما صاحب شركت يا كارمند شركت هستين و اينكه اين شركت در كجاست چون بعيد ميدونم با امريكا بشه تبادل مالي كرد از طريق بانكهاي ايران.
2. افرهايي كه هستن ايا نصب لينوكس و يا نصب مجازي سازي رايگان هست يا نياز به خريد پشتيباني داره؟
با تشكر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
من از خود سايت ديدن كردم و همچنين از افرهاش دو سوال داشتم.
1.ايا شما صاحب شركت يا كارمند شركت هستين و اينكه اين شركت در كجاست چون بعيد ميدونم با امريكا بشه تبادل مالي كرد از طريق بانكهاي ايران.
2. افرهايي كه هستن ايا نصب لينوكس و يا نصب مجازي سازي رايگان هست يا نياز به خريد پشتيباني داره؟
با تشكر.
سلام دوست عزیز
1. بله من صاحب شرکت هستم. و چون ساکن نیوزیلند هستم ثبت نیوزیلند هست که به این طریق اصلا تبادل مالی از طریق ایران انجام نمی شه
2. بله تا جایی که دانش ما اجازه بده رایگان هست
زنده باشید
سلام
قیمت ارتقا Ram و هارد به چه صورت هستش؟ رو این سرور i7 چند تا هارد میشه نصب کرد
مرسی
توی سایت order که بدین مینویسه همه رو. هر 2 گیگ 5 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nilkooh
سلام
قیمت ارتقا ram و هارد به چه صورت هستش؟ رو این سرور i7 چند تا هارد میشه نصب کرد
مرسی
با سلام، 4 هارددرایو نصب می شه رم هم هر دو گیگ 10 هزارتومان یا 10 دلار هست.
زنده باشید
سلام
1- سرور core i7 رو در کدوم دیتاسنتر می تونید با پورت یک گیگابیت بدید ؟
2- برند سرور تون چیه ؟ آیا رکمونت هم هست؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
سلام
1- سرور core i7 رو در کدوم دیتاسنتر می تونید با پورت یک گیگابیت بدید ؟
2- برند سرور تون چیه ؟ آیا رکمونت هم هست؟
ممنون
سلام
1. در دیتاسنتر دایرکت اسپیس در پورتلند. متاسفانه همه سوئچ هامون در اونجا 100 مگابیت هستند
2. معمولا دل یا اچ پی هستند بله این رکمونت هست:
Dual Opteron Dual Core (4 x 2.0Ghz) (1 Available)
2 GB DDR2 Ram (Up to 8GB)
2 x 250 GB SATA2 Hard Drive
4000GB Data Transfer
100 Mbps Connection
5 Free IP Addresses
Data center: Portland, Oregon
$79.95 per month after using "20offport"
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
Order Now
اقا کی تو یاهم ان میشید؟ در مورد سرور چند بار تو چند روز پی ام دادم نیومدید