پاسخ : نظر شما درباره این سرور اختصاصی لیزوب هلند برای هاستینگ .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahintak
به نظر من انتخاب بسیار مناسبی کردین
در مورد
بستگی داره
ولی من جای شما بودم vmware سفارشی میکردم
و اینکه پورت 100 لیزوب بسیار کیفیت خوبی داره
ممنونم بابت همکاری . از نظر شما چرا vmware انتخاب کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hades_54
ببخشید زیاد پست میزارم ولی خودتون نظر خواستید
متوجه شدم دوست عزیز,شما 4 تا هارد 2 گیگ دارید که اگه نصف کنیم میشه 4 گیگ برای استفاده
با توجه به اینکه سرویس شما برای هاست دانلود نیست(که اگه بود هم باز مشکل ایجاد میکرد) یه حساب سرانگشتی بکنید ببینید روی 1 ترا تقریبا چند تا سایت قرار میگیره؟
درضمن میون این کاربر ها افرادی که از هاست به عنوان هاست دانلود,ارسال ایمیل و ... هم استفاده میکنند کم نیست
خواهش می کنم . اینجا انجمن عمومی هست و من هم از تمامی دوستان درخواست کردم . موردی نیست دارید راهنمایی می کنید.
قصد من دادن سرور با فصای نامحدود نیست . با فضای محدود خواهد بود. در ضمن اگر یک موفعی نامحدود ارایه شد . تعریفی از نامحدود میزاریم . برفرض نباید بیشتر از 50 گیگ استفاده کنن . یا اینکه مصرف سی پی یو نباید بیشتر از حدی شه .
بازم ممنون میشم تو بحث شرکت کنید.
مجموع ویزیتورهای سایت ها در روز حدودا چقدر خواهد بود؟
یک سوال,امکات ارتقاء پورت رو در اینده داره؟
اگه جواب بله است باید بگم خیلی هم خوب هست,شما تا زمانی که کمبود نباشه میتونید استفاده کنید و موقعی که لازم شد ارتقاء بدید
اینجوری ضرر هم نمیکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARNE
مجموع ویزیتورهای سایت ها در روز حدودا چقدر خواهد بود؟
سلام
این بستگی به سایت هایی خواهد داشت ک میزبانی میشوند. شاید یک ساتی روزانه بازدید 20 هزار باشه و شاید یکی 100 تا.
با سلام هزینه این سرور در کل چقدر شد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aph
سلام
این بستگی به سایت هایی خواهد داشت ک میزبانی میشوند. شاید یک ساتی روزانه بازدید 20 هزار باشه و شاید یکی 100 تا.
منظورم در مجموع به صورت تقریبی بود. چون اشاره کردید که حدودا 100 تا از سایت سنگین خواهند بود و بقیه سبک. منظور از سنگین چه محدوده ای از از تعداد ویزیتورها رو در بر می گیره؟ حدودا 1000 نفر در روز ... 5000 ... یا بیشتر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
با سلام هزینه این سرور در کل چقدر شد ؟
سرور : 159 یورو ماهانه
در صورتیکه هم کانفیگ رو بدم سایت configserver باید 150 دلارم هزینه بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARNE
منظورم در مجموع به صورت تقریبی بود. چون اشاره کردید که حدودا 100 تا از سایت سنگین خواهند بود و بقیه سبک. منظور از سنگین چه محدوده ای از از تعداد ویزیتورها رو در بر می گیره؟ حدودا 1000 نفر در روز ... 5000 ... یا بیشتر؟
بین 20 تا 30 هزار تا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aph
بین 20 تا 30 هزار تا.
اینکه خیلی زیاده. اینطوری روزانه حداقل 2 میلیون ویزیتور خواهید داشت و حدودا 20 هزار نفر آنلاین به صورت همزمان. فکر می کنید پورت 100 مگابیت برای همچین رقمی مناسب هست؟