اگر فقط با نرم افزار کار کنیذ تبدیل به برنامه نویس نمیشید دوست عزیز. ابتدا با notepad++ کار کنید. وقتی از کدها سر درآوردید برید سراغ نرم افزارها.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر فقط با نرم افزار کار کنیذ تبدیل به برنامه نویس نمیشید دوست عزیز. ابتدا با notepad++ کار کنید. وقتی از کدها سر درآوردید برید سراغ نرم افزارها.
طراحی وبسایت راه های متفاوتی داره. یکیش کدنویسی هست و یکیش استفاده از نرم افزارهایی که دوستان اشاره کردند. اما به نظر من اگه کسی کدنویسی رو یاد بگیره و مسلط بشه بهتر میتونه حتی از همون نرم افزارها استفاده کنه.
سلام Rapid Php پیشنهاد می کنم بهتون از هر لحاظ عالیه ........................
Microsoft Expression Web 4
من این نرم افزار رو به شما توصیه میکنم
من خودم با این نرم افزار کار کردم محیط بسیار جالب و راحت و کاربردی از دریم ویر هم خیلی بهتره من که ازش راضیم
Microsoft Expression Web 4
با سلام.
نر افزار های طراحی سایت به زبان html همگی یک کار را انجام میدهند اما از نظر محیط ظاهری و گرافیکی(gui) اندکی با هم تفاوت دارند.
شما برای اینکه بتوانید در ضمینه طراحی سایت به زبان html تسلط کافی پیدا کنید و موفق باشید بهترین راه این هست که در کنار یادگیری زبان برنامه نویسی html اقدام به یادگیری کد ها و زبان css کنید.
تا در کنار اینکه پایه طراحی صفحات وب را فرا میگیرید بتوانید سایتی زیبا و پویا ایجاد کنید.
نرم افزار ها نیز بسته به زمان و شرایط استفاده هر کدام مزایا و معایب خود را دارند.
موفق باشید