جاي تقدير داره
سيستم خوبي به نظر مياد
نمایش نسخه قابل چاپ
جاي تقدير داره
سيستم خوبي به نظر مياد
خبر فوری : دوستان بعضی از همکاران به بنده توضیح دادن که سرویس دهندگان Kerio به صورت دقیق نمیتوانند مدیریت اکانت های خود را انجام دهند ظاهرا اکانتینگ خود کریو فاقد Expiration و موارد کامل میباشد زیرا لازم بذکر است در حالت کنونی ماژول (سرویس شبکه های مجازی) دارای این امکان میباشد که مدیریت را همراه با هشدار دهنده تاریخ انقضاء حساب انجام دهد ولی بنده در نظر دارم مستقیما ماژول رو به خود بانک اطلاعاتی کریو وصل کنم در صورتی که برنامه نویسی توسعه دهنده در این زمینه اطلاعاتی داره که اکانتینگ کریو بر چه اساسی کار میکند بنده حاظرم این امکان رو هم به ماژول شبکه مجازی اضافه نمایم.
فایل پیوست 12563
و اینم GIT Hub مخصوص برای قسمت های سورس باز سرورالایت : https://github.com/Kambiz-Asadzadeh/serverelite
ماژول نویسی / توسعه زبان / پلاگین نویسی رو بنده در این قسمت هم در اختیار توسعه دهندگان خواهم گذاشت ... البته بازهم یاد آوری میکنم خواهشا این تاپیک رو جزو مهمترین تاپیک ها قرار دهید زیرا واقعا من همین بتونم سیستم رو توسعه بدم چون میخوام به کمک شما عزیزان سیستم رو در معرض دید غیر ایرانی ها نیز قرار بدم در (Nanosoftco.Com) ولی خوب اصلا وقتتتتتت نمیکنم ... دست تنهایی نمیشه :)
اینم صفحه ای که در ویکی پدیا براش ایجاد کردم :البته برای توسعه این صفحه هم نیاز به همکاری خواهد بود...
ویکی پدیا : Serverelite - ویکیپدیا
دوستان کسی از ویکی پدیا سر درمیاره ؟
هرچی مینویسم حذف میشه خیلیییی پیچیدست ! :(
اینم وب سایت و لینکهای معتبر برای پروژه : Nanosoft Serverelite System و http://serverelite.ir
و همچنین لینک رسمی در شرکت : شرکت نانوسافت
به نظر بنده شما یک دمو بزارید برای دانلود خیلی بهتره
محیط نرم افزار هم به انسان ایده میده و هم در صورت استفاده مشگلاتش گزارش و در نهایت حل خواهد گردید.
دمو به زودی برای عموم قرار داده خواهد شد :) در وب سایت اصلی : Nanosoft Serverelite System و همچنین در همین تاپیک ها لینک و توضیحات نحوه راه اندازی سیستم ذکر میشود.
لطفاً پیغام خصوصی تون رو چک کنید
پذیرفته میشود چشم ... در رابطه با ماژول whmcs تصمیم خواهم گرفت.
بهترین گزینه برای whmcs که گفتین اینه که ماژول هماهنگ ساز رو بر اساس api و یا ارتباط مستقیم با دیتابیس برنامه نویسی شود.
بنده برای whmcs ماژول های مختلفی رو به راحتی میتونم بنویسم ولی بیشتر هدفم این هستش که توسط سرورالایت وابستگی به سیستم های خارجی مانند whmcs رو کم و یا حتی بی نیاز سازیم :)
ولی در کل خوب همانطور که در توضیحاتشم ذکر کردم سیستم رو طوری طراحی کردم که هر برنامه نویسی بتونه ماژول مورد نظر خودش رو بسازه برای همین به صورت پیشفرض ماژول های خیلی زیادی بر روی سیستم ارائه داده نخواهد شد.
.......................... ارائه نسخه آزمایشی به زودی.............................