پاسخ : چند سوال درباره datashack
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-VPS
همون بهتر که سفارش رو برگشت زدین حتی خرید برای تست هم مناسب نیستد
اونها برگشت زدند ولی با حرفهایی که بچه های انجمن راجعب این دیتا سنتر میگن همون بهتر شد که نگرفت ولی قیمتهاش کلا برای ما مناسب درمیاد و وسوسه کننده است
در همه موراد بجر ابیوز خوب هستش (البته من استفاده نکردم و فقط از روی نظر دوستان نظر دادم)
ابیوز که تو تموم دیتاسنترهای امریکایی هستش
بیشتر از 3 ماه 8 سرور داریم موردی نبوده.پورتهای اسپم و تورنت رو ببندید مشکلی پیش نمیاد
بله بنده هم فکر کنم با بستن پورت ها مشکلی پیش نیاید .... فقط مشکل آپتایم شبکه رو می خواید چیکار کنید !!!!!!!!!!! اون رو که دیگه نمی تونید چیزی رو ببندید تا درست بشه دوست عزیز ...!!!
ما خودمون فقط یه سرور داریم بقیه مال مشتریا هستش تا حالا هم ریپورتی راجبه داونی از طرف یوزرها نداشتیم حالا شاید اونها نفهمیدن یا سرور داون نشده خدا میدونه
چیزی که تو این دیتاسنتر مهمه اینه که اگه برای مجازی سازی بالا میخواید سرور خریداری کنید حتما باید روی یوزرها کنترل داشته باشید چون همونطور هم که دوستان گفتند 2 تا ابیوز در ماه مساویه با ترمینیت سرور
من نه نماینده این دیتاسنترم نه چیز دیگه ای کیفیتشم زیاد تعریف نمی کنم اما سرور ها نسبت به هزینشون کیفیت قابل قبولی دارن
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
ما خودمون فقط یه سرور داریم بقیه مال مشتریا هستش تا حالا هم ریپورتی راجبه داونی از طرف یوزرها نداشتیم حالا شاید اونها نفهمیدن یا سرور داون نشده خدا میدونه
چیزی که تو این دیتاسنتر مهمه اینه که اگه برای مجازی سازی بالا میخواید سرور خریداری کنید حتما باید روی یوزرها کنترل داشته باشید چون همونطور هم که دوستان گفتند 2 تا ابیوز در ماه مساویه با ترمینیت سرور
من نه نماینده این دیتاسنترم نه چیز دیگه ای کیفیتشم زیاد تعریف نمی کنم اما سرور ها نسبت به هزینشون کیفیت قابل قبولی دارن
:53:
بله موافق هستم با شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
future
بله بنده هم فکر کنم با بستن پورت ها مشکلی پیش نیاید .... فقط مشکل آپتایم شبکه رو می خواید چیکار کنید !!!!!!!!!!! اون رو که دیگه نمی تونید چیزی رو ببندید تا درست بشه دوست عزیز ...!!!
به جز دو مورد که کمتر از چند دقیقه طول کشید و دلیلش هم آپدیت شبکه بود چه قطعی داشته!؟ شما سرور دارید از این دیتاسنتر؟
سلام
میشه رو سرورش برنامه ها کرک شده نصب کنیم؟
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madanchi11
سلام
باتشکر
با سلام
بله مشکلی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madanchi11
سلام
باتشکر
بله می شود من که تابحال موردی نداشتم