تماس بگیرید 09196292596
نمایش نسخه قابل چاپ
تماس بگیرید 09196292596
اطلاعات بیشتر و نمونه کارها ارسال شد
با عرض سلام و ادب .
به صورت حرفه ای در خدمتیم :
صفحه نخست - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه
ارتباط با ما - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه
موفق باشید .
در خدمتیم .
بهترین کیفیت . شیک و زیبا .
قیمت از 50 تا 150 تومان .
یاهو در تماس باشید : MihanServer
هر سایتی رو که می پسندید بگید مشابه اونو و حتی بهتر از اونو براتون فقط با 50 تومن با اچ تی ام ال 5 و سی اس اس 3 طراحی می کنم. هاست رایگان هم می دم :) در ضمن پیشنهاد من وردپرس است که واسه اینکار عالیه :)
نیوک بهترینه برای شما
طراحي هم با كمترين قيمت (تيكت بزنيد تا نمونه كارارسال بشه)
هاست های بست ایران هاست .هاست دانلود نیست ولی سایتتونو اگه خواستین رو هاست ما نخواستین هاست دیگه بگین تا سوار کنم با قیمتی برابر 0(نصبه اون )قیمت های هاست هام هم که داخل پنل هست و میتونیداستفاده کنید ازش
www.bestiranhost.com
در خدمتون هستیم
گروه طراحان فناوران آینده IVS HOST
دوستانی که زحمت کشیدن ممنونم متاسفانه بعد 1 ماه که قرار شود یکی از دوستان نمونه کار را در همان حدود مد نظر من اماده کنه نتونستند رضایت بنده را جلب کنند حال دوباره درخواستم را میدهم اما این بار نیاز به 2 طراحی دارم 1 طراحی شخصی که یک سایت برای ارتباط با مشتریانم است و دیگری یک سایت در حدود سایت رادیو جوان RadioJavan.com - The Best Persian Music 24/7, Persian Radio میخواهم قیمت مناسب میخواهم لطفا ایمیل یاهو قرار بدهید ممنون میشم:x
با درود فراوان
طراحی سایت موزکتان را به ما بسپارید
با بهترین طراحی و سئو
maralserver.net | مارال سرور | میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور
با سلام در خدمتتان هستیم
نمونه کار : 98 گراف www.98graph.com
در ضمن این سایت مال خودم هم هست و می تونی از صفحه ارتباط با ما با من تماس بگیری
yones_mosavi@yahoo.com 09165741243