نه این هارو بلدم.فکر کردم کار خاص دیگه ای منظورتونه
بعد یه سوال دیگه
مشتقیم خودم خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
الان هزینه ی پروفشنال یوزر چند یورو هستش؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نه این هارو بلدم.فکر کردم کار خاص دیگه ای منظورتونه
بعد یه سوال دیگه
مشتقیم خودم خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
الان هزینه ی پروفشنال یوزر چند یورو هستش؟
122 یورو با هزینه پروفشنال یوزر؟
من از دوستان سراغ دارم همین سرور رو دارن 70 یورو میدن ها!
البته بدون کارمزد و پروفشنال یوزر
با سلام
دیتا سنتر ovh خیلی هم خوبه هیچ وقت کمتر از اونی که وعده داده ارائه نمیده و هم کیم سوفی 16 گیگ خوبه هم 16 گیگ ovh هم 32 گیگ !
کیم سوفی هم تا 4 آِ پی نهایتا میتونید بگیرید برای بعضی مصارف خوبه اما حجمی هست 5ترابایت در ما ه.
و اما خود ovh هم 16 هم 32 گیگ خوبن نامحدود ترافیک دارن .
ما استفاده میکنیم راضی هستیم !
خودتون به هیچ وجه اقدام نکنید اولا بد رفتار میکنن بگین ایرانی هستین ! سرویس نمیدن >
بعد درسته شما عضو میشین و سرویس انتخاب میکنین حتی پرداخت هم میکنید بعدش براتون ایمیل میاد پرداخت شد حالا بیا مدارک بده ! اینجاس که خوشایند نیست !
براتون این سرویس ها یی که خواستین رو با این مبلغ تهیه میکنم تضمینی .
http://www.webhostingtalk.ir/f11/76971/
16 گیگ 222 تومن
32 گیگ 333 تومن
با سلام
دوستان همه چی رو گفتن اما من هم یاد اوری میکنم
پورت دیتا سنتر که 100 دوبلکس هست 100 برای ورد 100 برای خروج و ترافیک نا محدود
بر روی پورت 100 نهایت 32 تا ای پی قابل استفاده می تونین بگیرین روی پورت یک 133 یا 136
برای ای پی 15 یورپرفیشنال یوز میگره
و در مورد تهیه سرور با ایرانی ها مشکل دارن
و همون طور که دوستمون گفتن بعد از پرداخت هزینه باید مدارک بدین براشون تا سرور تحویل بدن
اگه خواستین با قیمت مناسب میتونیم براتون تهیه کنیم
با تشکر
این سرور ها اصلا ربطی به دیتا سنتر OVH فرانسه داره؟یا خودش جدا دیتا سنتره؟ ( کلا همه در یک دیتاسنتر هستند و همه متعلق به کمپانی OVH هستن حالا یا سهامی یا فروش گسترده یا حراجی هستند مهم اینه که در یک دیتاسنتر هستن اما گمان میشه رک های جدا گانه خود دارند چیز های که پنل ما هست تا این لحظه بین این همه سرور نشده یک سرور ovh با کیم سوفی در رک باشد.)
کیفیت پورت هاش چطوره؟ کیفیت مناسبی دارد و تفاوت چندانی نمی کنید اما به محدودیت های حجمی نیز باید توجه کنید.
مشکلات ابیوز و تورنت چطور؟ دقیقا مثل ovh برخورد میشه . تو ر نت مجاز - ابیوز ابتدا اخطار دریافت میشه 24 ساعت زمان رفع مشکل داده میشه در صورت عدم رسیدگی بلاک می کنن که رفع بشه و بعد خود ما باز می کنم ای پی را.)
چون قیمت هاش نسبتا پایینه برای کارهای کوچک مناسب هست.
در کل میخوام بدونم به درد مجازی سازی در حد معمول (ضعیف نه) میخوره یا نه؟ حداکثر 3 ای پی ارائه می دهند .
در کل یه نتیجه گیری به من بدید که برای مجازی سازی خوبه یا نه ؟ با توجه به نوع پردازنده بیش از 2-3 سرور معقول نیست.از طرفی همه پلان ها قابلیت مجازی سازی vmware ندارند 2یا 3 پلان آخر فقط vmware می توانید داشته باشید.