سلام
اگر سرور مجازی بخوای میتونم هر 5 تا رو ماهانه 150 تومن تقدیم کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر سرور مجازی بخوای میتونم هر 5 تا رو ماهانه 150 تومن تقدیم کنم
دوست عزیز این سروری خوبی هستش ولی این دوستمون گفته پهنای باند بالا که این 3 ترا بایت فقط داره و برای مصرف بیشتر باید هزینه پهنای باند اضافی را بدهد
و نکته اصلی و مهم سرورهای این این دیتا سنتر این هست که ایپی هاش گرون هست و هزینه بایت ستاپ ایپی میگره به عنوان مثال
4,8,16 IPs: 49 € HT (58.60 € TTC
یعنی از 4 عدد ایپی تا 16 عدد ایپی باید مبلغ 40 ایرو که با حساب مالیات میشه تغریبا 59 ایرو یعنی
حدود 88500 باید اضافه تر پرداخت کنه
150+88=238 تومن هزینه سرور تازه پهنای باند اضافه هم مونده هزینش اگر بیشتر از 3 ترا بایت بخواد بگیره
سلام خدمت دوستان عزیز.
در وحله اول ممنون از کسانی که تایید کرده اند. در وحله دوم میتونیم به شما ۲ نوع آفر ارایه بدیم.
۱. ۵ عدد سرور مجازی از سرورهای آلمان که بر روی قیمت کلّ به شما تخفیف داده میشود.
هزینه این سرور ۵۵$ در ماه میباشد، با توجه به هارد کمی که میخواهید و همچنین تعداد ۵ عدد سرور که میخواهید بخرید، هر سرور برای شما ۴۰$ قیمت میخوره، با پشتیبانی کامل و ۲۴ ساعته ( این را از مشتریان ما بپرسید )کد PHP:
http://support.hugeserver.com/cart.php?a=add&pid=24
۲. خرید سروری که آقا رضا معرفی کرد بهتون، با قیمت فوقالعاده، و همچنین آیپی اضافه.
قیمت سرور همانطور که معلوم میباشد، ۱۵۰$ در ماه + ۱۰۰$ هزینه راهاندازی میباشد، که در وحله اول تا ۲۲ بهمن این هزینه راهاندازی بر روی همه سرورهای فرانسه ما حذف میشود.در مرتبه دوم هم، بنده بر روی این سرور هر تعداد آیپی که نیاز داشته باشید ارایه میکنم ( هزینه هر آیپی اضافه ۲$ میباشد )کد PHP:
http://support.hugeserver.com/cart.php?a=add&pid=34
نکته : قابل توجه تمامی دوستان عزیز که با این دیتا سنتر آشنایی دارند، میدانید که هزینه آیپی در این دیتا سنتر فوقالعاده بالا میباشد، و هزینههای سنگین راه اندازی میباشد. در صورتی که اگر سرورهای خود را از ما خریداری کنید، این هزینههای سنگین آیپی شامل شما دوستان عزیز نخواهد شد، به دلیل فروش بالا سرورهای این دیتا سنتر به کاربران عزیز خودمان، دیتا سنتر حمصهین امکانی را برای ما فراهم سخته هست، که میتونیم آیپیها را با قیمت مناسب تهی کنیم. ( هر آیپی اضافه ۲$ در ماه )
موفق و پیروز باشید.
4cheshmi
عضو جدید
تعداد تشکرها (از کاربران دیگر): 0
تشکر شده 14 بار در 3 پست
قانون شماره 1)
حد اقل پست برای ایجاد تاپیک در این تالار 100 پست می باشد
وشکا جان این قانون مربوط به بخش انتقادات بود!
موضع اینه که کسی که 5 تا مجازی مخواد یعنی اینکارس
وقتی باهاشون به توافق میرسی میگن 4 روز تست می خوام
بد میشه 30 روز مشتری که به دست آوردن میرن سر قربانی بعدی با زدن تاپیک جدید با یوزر جدید
این سر خودم اومده
قصدم خراب کردن تاپیک نیست ولی دلم برای این همکارایی که ممکنه قربانی بشن و مثل من بشن میسوزه:(
به نظر میرسه این ببر بنگال طئمه اش رو به دام انداخته
الان قربانی رو داره می خوره:109:
خدا رحمت کنه هرکی که بهش پخ کرده
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
باید ادمین چنین تاپیک هایی رو کامل حذف کنه
اینا با یه آی دی دروغی میان محیط رو آلوده می کنن
سلام
این هم مشخصات پیشنهادی ما به شما با ریموت دسکتاپ و ... :
سی پی یو : dull Core Xeon 3.12
رم اختصاصی : 1 گیگابایت
رم اشتراکی : 1 گیگابایت
هارد : 80 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
ای پی : 2
سیستم عامل : Windows Server 2008
ماهانه 20000 تومان
که 5 وی پی اس شما رو می تونیم بهتون ماهیانه بدیم : 92 هزار تومان .
در صورتی که بخوای هر پنج تا رو از ما بخری با این قیمت بهت میدیم.
هارد: 50 گیگ
پهنای باند: نامحدود
رم: 1 گیگابایت
آی پی: 1 عدد
لینوکس
ماهیانه 25 هزار تومان
هارد: 80 گیگ
پهنای باند: نامحدود
رم: 1.5 گیگابایت
آی پی: 2 عدد
لینوکس
ماهیانه 35 هزار تومان